Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΛΑ.Ο.Σ ….ΕΑΛΩ



Στον ύπνο του δικαίου βρίσκεται ο Γιώργος Καρατζαφέρης και έχει αφήσει το κόμμα έρμαιο στα χέρια αυτών που έφεραν το κόμμα στο 0,5%.
Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Στο κόμμα έχουν κάνει κατάληψη δύο κατηγορίες ανθρώπων: α) αυτοί που ανήκαν στο βαθύ ΠΑ.ΣΟ.Κ και β) οι ηλίθιοι. Σ’ αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρω βέβαια ότι οι δύο παραπάνω ιδιότητες συνυπάρχουν σε πολλούς από τους δήθεν πρεσβευτές της ανάκαμψης του κόμματος.
Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα με τη σειρά. Ελλείψει Καρατζαφέρη, βρήκαν ευκαιρία άτομα εκδιωγμένα από το ΠΑ.ΣΟ.Κ όχι μόνο να διεισδύσουν στο κόμμα και να αναλάβουν διοικητικές θέσεις αλλά και να οργανωθούν με κεντρικό άξονα: “Αθήνα-Θεσσαλονίκη”. Και με παρακλάδια, πυρήνες και επιρροές ‘σ’ όλη την Ελλάδα.
Τρόπος δράσης: προσπαθούν και βάζουν σε καίριες θέσεις (Νομαρχιακές Επιτροπές, πυρήνες κ.α.) άτομα που κατά προτίμηση να ανήκουν στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, με σκοπό να ελέγξουν την πλειοψηφία της Κεντ.Επιτροπής, να ζητήσουν σύγκλιση της και να αμφισβητήσουν ευθέως τον Πρόεδρο. Έτσι το κόμμα θα περάσει στα χέρια τους. Οι κινήσεις τους είναι αργές αλλά σταθερές, υπόσχονται και τάζουν θέσεις σε περίπτωση που το κόμμα μπει στη Βουλή.
Οι πληροφορίες μου θέλουν στην προσπάθεια αυτή να πρωταγωνιστεί η Βόρεια Ελλάδα. Πρώην εκδιωγμένος από το ΠΑ.ΣΟ.Κ ο οποίος καπηλεύεται και το όνομα μεγαλοστελέχους του ΠΑ.ΣΟ.Κ και έχει ερίσματα με πρώην Βουλευτή στην Αθήνα, είναι από τους συνδιοργανωτές της προσπάθειας.
Από την άλλη μεριά, διαγραμμένα στελέχη από το ΠΑ.ΣΟ.Κ αλλά και από άλλα κόμματα, μη έχοντας πολιτική στέγη, καλοβλέπουν τις υποδομές του κόμματος (με άλλα αρχηγό προφανώς) και κάτω απ’ αυτό το πρίσμα το συζητάνε.
Με όλα αυτά, δεν υπάρχει σημείο επαφής με τους ανθρώπους που θέλουν να δουλέψουν στο κόμμα. Αμφισβητούν τους πάντες σε θέσεις που έχει διορίσει ο ίδιος ο Καρατζαφέρης και με τον τρόπο αυτόν τους αποδυναμώνουν. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που παραιτήθηκε ο πρώην πλέον Υπεύθυνος Οργανωτικού κος Ιορδανόπουλος. Έχουν ήδη μοιράσει θέσεις σε δικά τους άτομα, ακόμα και για τη θέση της τηλεφωνήτριας.
Η Μασωνία παίζει και αυτή τον ρόλο της. Ικανά στελέχη αποστρατεύονται και τη θέση τους παίρνουν Μασώνοι (π.χ. ο Α.Α., γνωστός Μασώνος) με συνέπεια εδώ στην επαρχία να επικρατεί πανικός για το που πάει αυτό το κόμμα.
Να πάμε στη Θεσ/νίκη. Εκεί τον κατά τύχη Βουλευτή του έχουν υποσχεθεί να είναι ο μοναδικός υποψήφιος με αναγνωρισημότητα στην Α’ Θεσσαλονίκης στις επόμενες εκλογές (αν και θα ψάξουν πολύ για να ξαναβρούν υποψήφιους στη Θεσ/νίκη αλλά και σε όλη τη χώρα). Όσο για τα γραφεία του κόμματος που τώρα στεγάζονται στο παλιό “ιστορικό” γραφείο στη Βασ.Όλγας, πρόσφατα τα επισκέφτηκα και διαπίστωσα την πλήρη απραγία. Όσο για τη δική μου την επίσκεψη, δε μου έδωσαν καμία σημασία’ μάταια ρωτούσα: “τί γίνεται ρε παιδιά”; Ήταν όλοι στον κόσμο τους.
Το ανάξιο λοιπόν και βαθύ ΠΑ.ΣΟ.Κ έδωσε χώρο σε διάφορους αποχωρήσαντες από το κόμμα Βουλευτές και πολιτευτές, να καυτηριάζουν την κακή διοίκηση του κόμματος. “Οργώνουν” την επαρχία και πλασάρονται σαν μελλοντικοί αρχηγοί του ΛΑ.Ο.Σ.
Το κακό δεν θα είχε φτάσει σ’ αυτό το σημείο αν ο Πρόεδρος δεν είχε επιλέξει ελαφρά την καρδία να διοικούν το κόμμα αυτό το κακό συναπάντημα των Πασοκτσήδων και των ανικάνων.
Κρούω τον κώδωνα στον Γιώργο Καρατζαφέρη να πατάξει το κακό εν τη γεννέση του τώρα που ακόμα υπάρχει χρόνος, γιατί μετά πάλι θα λέει ότι δε γνώριζε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...