Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Λεφτά..υπάρχουν.



Σύμφωνα με την εφημερίδα το Βήμα της Κυριακής στη λίστα Λαγκάρντ πίσω από την κατάθεση των 500 εκατ. δολαρίων που εμφανίζεται να ανήκουν στην Μαργαρίτα Παπανδρέου είναι η ιδιωτική υπάλληλος Μαρία Παντελή και ο εργοδότης της Σάμπι Μιονί.
Η Μαρία Παντελή είναι ιδιωτική υπάλληλος και δούλευε σε γραφείο γνωστού επιχειρηματία, του Σάμπι Μιονί.
Ο επιχειρηματίας γεννήθηκε στην Ελλάδα αλλά είναι εγκατεστημένος από το 2006 στο Τελ Αβίβ και εμφανίζεται ως διαχειριστής τεραστίων κεφαλαίων, ο οποίος σε δηλώσεις του αποκάλυψε τη λίστα, είχε παραδεχθεί ότι η Μαρία Παντελή ήταν διαχειρίστρια κεφαλαίων του.
Συγχρόνως ωως διαχειριστής κεφαλαίων εμφανίζεται και άλλος επώνυμος της λίστας ο Σταύρος Παπασταύρου, ο οποίος είναι δικηγόρος και σήμερα σύμβουλος του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Σύμφωνα με τον κ. Μιονί τα κεφάλαια που διαχειριζόταν ήταν απολύτως νόμιμα.
Όπως προκύπτει από την κατάθεση του Γιάννη Καπελέρη το όνομα της Μαρίας παντελή υπήρχε στην αρχική λίστα με τα 10 ονόματα που του παρέδωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Η κυρία Παντελή θα κληθεί σύντομα να καταθέσει για το μυθικό ποσό των 550 εκατ. δολαρίων.
Επίσης Σοβαρές αποκλίσεις στις δηλώσεις Πόθεν Εσχες του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου βρήκε η Επιτροπή Ελέγχου των Οικονομικών της Βουλής και το πόρισμα-φωτιά εμπλέκει την σύζυγό του Σταυρούλα Κουράκου, το όνομα της οποίας βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στην εφημερίδα Realnews οι ορκωτοί λογιστές της Επιτροπής Πόθεν Εσχες διαπίστωσαν ότι η Σταυρούλα Κουράκου, σύζυγος του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου, δεν έχει δηλώσει τα χρήματα που είχε καταθέσει σε υποκαταστήματα της HSBC στη Γενεύη, ύψους άνω των 2 εκατ. δολαρίων.
Το όνομα της Σταυρούλας Κουράκου εμφανίζεται στη λίστα Λαγκάρντ, στον αριθμό 919, ως «Kourakou Stavroula-businesswoman».


Κάποτε είχε πει η Μαργαρίτα… ούτε με 500.000.000 εκατομμύρια δεν θα δώσω το διαζύγιο στον Αντρέα.  Τελικά το…… έδωσε .

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...