Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Οι εισαγγελείς είναι για… όλους; Η επιλεκτικά για τους …..κακομοίρηδες ;


Αν και στα ταμεία του κόμματος για την επόμενη τριετία θα εισρεύσει ζεστό χρήμα από κρατική επιχορήγηση, και την ίδια ώρα διεξήχθη «έρανος» μεταξύ των ακριβοθώρητων στελεχών και επιφανών μελών του κινήματος, οι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ παραμένουν απλήρωτοι. Σημειωτέον- δεν έχουν δει το χρώμα του χρήματος τους τελευταίους 10 μήνες, και καταγγέλλουν πως ούτε χθες κατεβλήθη μέρος του δώρου Χριστουγέννων που είχαν συμφωνήσει για να περάσουν έστω και δύσκολα τις ημέρες των εορτών.

Πρόκειται σαφώς για έναν εμπαιγμό της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ καθότι εδώ και ημέρες οι εργαζόμενοι ανέμεναν την πληρωμή, αλλά έμειναν στον... πάγο. Πλέον ο νόμος θα πρέπει να εφαρμοστεί διότι η μη εξόφληση του δώρου Χριστουγέννων συνιστά ποινικό αδίκημα.

Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης, ζήτησε από κάθε βουλευτή και ευρωβουλευτή του κόμματος να ενισχύσει το κίνημα με το ποσό των 5.000 ευρώ και 10.000 ευρώ, αντίστοιχα.

Μέχρι την Παρασκευή το πρωί, από τους 25 συνολικά «πράσινους» βουλευτές, μόνο οι 8 κατέθεσαν στο κόμμα την προσφορά τους, ενώ κάποιοι δήλωσαν στην παρούσα φάση αδυναμία να αντεπεξέλθουν!

2 σχόλια:

toErwthmatologio είπε...



Καλά,δεν ισχύει το αυτόφωρο,στην προκειμένη περίπτωση;Δεν υπάρχει νόμος που αναφέρεται σχετικά με την άμεση σύλληψη του εργοδότη ο οποίος
Mπράβο ρε Ίχνος.Δεν είναι τυχαίο που σχεδόν ταυτόχρονα γράφουμε τα ίδια σχόλια!
Χρόνια πολλά και να σας ζήσει το εγγονάκι.




ΔΕΝ καταβάλει εγκαίρως δώρα; Εισαγγελέας που να κινηθεί αυτεπάγγελτα,δεν υπάρχει;Δημοσιογράφος που να φοράει παντελόνια και να μιλήσει,δεν υπάρχει;Ποιός είναι υπεύθυνος;Ο Βενιζέλος;Ο γενικός διευθυντής;Κάποιος ρε αδελφέ!!!!!Αυτά βλέπουν και θα πάμε από το κακό στο χειρότερο σε αυτό το κολοχανείο που ζούμε!!!

toErwthmatologio είπε...

Καλά,δεν ισχύει το αυτόφωρο,στην προκειμένη περίπτωση;Δεν υπάρχει νόμος που αναφέρεται σχετικά με την άμεση σύλληψη του εργοδότη ο οποίος ΔΕΝ καταβάλει εγκαίρως δώρα; Εισαγγελέας που να κινηθεί αυτεπάγγελτα,δεν υπάρχει;Δημοσιογράφος που να φοράει παντελόνια και να μιλήσει,δεν υπάρχει;Ποιός είναι υπεύθυνος;Ο Βενιζέλος;Ο γενικός διευθυντής;Κάποιος ρε αδελφέ!!!!!Αυτά βλέπουν και θα πάμε από το κακό στο χειρότερο σε αυτό το κολοχανείο που ζούμε!!!

Mπράβο ρε Ίχνος.Δεν είναι τυχαίο...Χρόνια πολλά και να σας ζήσει το εγγονάκι!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...