Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Παιδί για όλες τις …δουλειές ο…. Sabby Mionis,


Αφού μάθαμε για το άστρο του Δαβίδ στο πρόσωπο του Sabby Mionis, μαθαίνουμε «ξαφνικά» ότι υπάρχουν διάφορα δικόγραφα, με πρωταγωνιστή τον Sabby Mionis, αλλού ως μηνυτή και αλλού ως εναγόμενο, σε σοβαρές και οικονομικές υποθέσεις.  Από ένα Δικόγραφο λοιπόν,  Δικαστηρίου της Νέας Υόρκης του 2003, στο οποίο είχε προσφύγει ο Sabby Mionis, μαθαίνω και γουρλώνουν τα μάτια μου, ότι ο περί ου ο λόγος αστέρας του Δαβίδ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΤΟ ΣΔΟΕ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΟΠΛΟΥΣ!!!! ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΕΚΑΝΕ ….ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο SABBY MIONIS ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!
  === ΤΙ ΕΛΕΓΕ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ??? Ότι ο Sabby Mionis έκανε ξέπλυμα μαύρου και πολιτικού χρήματος με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ offshore εταιρείες funds of funds, με έδρα στα νησιά Grand Cayman!!! Εκεί ο αστέρας του Δαβίδ, Sabby Mionis, σε συνεργασία με εβραιοελβετική τράπεζα είχε στήσει παραμάγαζα για διαχείριση κατάμαυρων και πολιτικών χρημάτων από το 1998 αλλά η σιωνιστική μπίζνα ξεπλύματος χάλασε το καλοκαίρι του 2000, για να γίνει το μεγάλο κάρφωμα στο ΣΔΟΕ, τον Δεκέμβρη του 2000!!!
  === Βεβαίως και έχουμε μάθει, ότι ο μπαμπάς Χαΐμ Μιόνης είναι κώλος και βρακί με τον Σιμόν Πέρες, αλλά από το δικόγραφο που έφτασε στον Μπαρμπανίκο ΟΛΟΚΛΗΡΟ, μαθαίνουμε ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ, ότι ο Sabby Mionis, είναι προστατευόμενος του αρχισιωνιστή Μωϋσή Κωνσταντίνη, τότε προέδρου του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (Κ.Ι.Σ.) Ελλάδας, ο οποίος για να στηρίξει τους ισχυρισμούς του Sabby Mionis και να διεξαχθεί η άσχετη με τους Αμερικάνους, δίκη στην Αμερική, έστειλε στο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης ένορκη δήλωση, με την οποία ξέχεζε τους Έλληνες Δικαστές και τους κατηγορούσε ότι…. διακατέχονται από αντισημιτικά αισθήματα!!!!
Αν μελετήσουμε προσεκτικά το δικόγραφο, αβίαστα θα βγάλουμε το συμπέρασμα, ότι υπάρχουν διαπλεκόμενοι κρίκοι κατόχων και διαχειριστών μαύρου χρήματος, μεταξύ Ισραήλ, Ελλάδας και Ελβετίας, με ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ γραφειοκρατικές διεκπεραιώσεις τακτοποίησης, σε τριτοκοσμικές «χώρες» σαν τα Grand Cayman!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...