Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Όταν μπλέκουν ..κουφαλίτσες ..κάνουν τα παιχνιδάκια τους ..για την …..AGP.





Ο Άδωνις – Mπουμπουκος Γεωργιάδης έκανε ….μαθήματα δημοσιογραφίας στον …φίλο του Γιώργο Παπαδάκη. Όταν όμως, ο τελευταίος τον αποκάλεσε μπουμπούκο, ο βολευτής σηκώθηκε και αποχώρησε φωνάζοντας: "Τι λε ρε, είσαι με καλά σου, άντε ρε...".
Ο καβγάς έγινε διότι ο κ. Γεωργιάδης ήθελε να απευθύνει ερωτήσεις στον Πάνο Καμμένο, που θα έβγαινε live στην εκπομπή από άλλο στούντιο για ..να κάνει …χαβαλέ , ο κ. Παπαδάκης ξεκαθάρισε ότι δεν θα το επιτρέψει, ο βουλευτής επέμενε λέγοντας στον δημοσιογράφο ότι "όποτε βγάζετε τον Καμμένο, τον χαϊδεύετε" και ο Γιώργος Παπαδάκης είπε: "Καλώς τον μπουμπούκο...".

Αυτό ήταν.
Δείτε και την κατάληξη: ...κατάπιε τις προσβολές , και επέστρεψε στο στασίδι...
Ο Παπαδάκης ζήτησε συγνώμη που τον είπε Μπουμπούκο, κι ο Μπουμπούκος επέστρεψε στο στούντιο δηλώνοντας ...ευπειθώς στον παρουσιαστή ότι " ποτέ δεν είπα ότι δεν κάνεις καλά την δουλειά σου". Αλλά …νααα…στενοχωριέται η Μπουμπουκα όταν συμβαίνουν αυτά.
Προφανώς εκείνο το " δεν ρωτάς τον Καμμένο εκείνα που πρέπει και τον χαϊδεύεις" ήταν ένας ειλικρινής θαυμασμός, για τον τρόπο που κάνει ο Παπαδάκης την δουλειά του.
Υπό-δειγμα, άνδρα με συνέπεια αξιοπρέπεια και ήθος...



Άγριο γιούχα στον Αδωνι μέσα σε τοπική της ΝΔ



1 σχόλιο:

toErwthmatologio είπε...

Φιγούρες και δήθεν διαφωνίες,Παπαδάκη με τον Γεωργιάδη.Ο ένας στον άλλον κάνουν προσυμφωνημένες αβάντες,μια χαρά.Ο δημοσιογράφος κερδίζει ακροαματικότητα και ο καραγκιόζης πολιτικός, ΄΄εισιτήρια΄΄!Ότι δηλαδή επιδιώκουν εξ αρχής.Ό ένας, να βρίσκεται 37 χρόνια, στο προσκήνιο των τηλεμαιντανών και ο άλλος να πουλάει την πατριωφροσύνη του,σε βιβλία, με τα φορτηγά.Εν τω μεταξύ, αύριο να βάλει υποψηφιότητα με την ΄΄Ανταρσία΄΄,τα γνωστά ζώα ψηφοφόροι, πάλι πρώτο θα τον βγάλουν.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...