Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Από τα… σαλόνια στα… κελιά. Αφήστε ρε το κορίτσι… ήσυχο.


sirina kelly από dm_505ac4b9156da



Οι περισσότεροι γνώρισαν την Βίβιαν Ιωακείμ από την αισθησιακή ταινία του Δημήτρη Σειρηνάκη που είχε πρωταγωνιστήσει.

Σε ηλικία 16 χρονών, άρχισε να κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μόδας και...στην συνέχεια ένα μικρό πέρασμα από το τραγούδι.

Σήμερα, το κορίτσι που βρέθηκε δίπλα στην Μαριάννα Ντούβλη στην αισθησιακή ταινία «Sex in the city of Athens», βρίσκεται στις φυλακές του Ελαιώνα Θηβών. Σύμφωνα με το περιοδικό ciao, πριν λίγες μέρες, η Βίβιαν Ιωακείμ βρέθηκε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών και καταδικάστηκε σε δεκαετή φυλάκιση
Οι περιπέτειες της Βίβιαν Ιωακείμ με το δικαστήριο ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 2010, όταν έπειτα από έλεγχο των αστυνομικών στο αυτοκίνητό της στην περιοχή της Κυψέλης, βρέθηκε αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα χασίς βάρους περίπου δύο γραμμαρίων. Τότε, το μοντέλο ισχυρίστηκε ότι ήταν για τον ετεροθαλή αδελφό της.

Η δεύτερη φορά που ήρθε αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη ήταν τον Σεπτέμβριο του 2011 στην Πάτρα. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο συνελήφθη εξαιτίας κλοπιμαίων που βρέθηκαν στην τσάντα της. Η ίδια αρνήθηκε τις όποιες κατηγορίες και αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, ενώ στο δικαστήριο που έγινε δεν έδωσε το παρών και δικάστηκε ερήμην σε έξι μήνες φυλάκιση.

Πριν δεκαοχτώ μήνες, συνελήφθη και οδηγήθηκε στις φυλακές του Κορυδαλλού και στην συνέχεια στις φυλακές Ελαιώνα για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του πρώην συντρόφου της

Το κατηγορητήριο αναφέρει ότι το 23χρονο μοντέλο και ο 19χρονος Αφγανός φίλος της τραυμάτισαν με λάμα 12 εκατοστών τον πρώην σύντροφο της κατά την διάρκεια επεισοδίου που διαδραματίστηκε στο σπίτι του θύματος.
gossip-tv


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...