Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Όποια .. λίστα και αν ..ανοίξεις …μητσοτακικό κύκλο θα βρεις



Στην λίστα των καταθετών στην τράπεζα HSBC πιο γνωστή ως λίστα Λαγκάρντ περιλαμβάνεται και η σύζυγος του Ευθύμιου Βιδάλη στενού φίλου του Μητσοτακικού υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και συνεργάτη του στο υπουργείο.

Ο λόγος για την Μαρία Βιδάλη περιλαμβάνεται στην επίμαχη λίστα γεγονός το οποίο είχε περάσει απαρατήρητο από τα έντυπα, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα ενδεχομένως να είχαν οδηγηθεί εντέχνως να πιστέψουν ότι το όνομα της Μ. Βιδάλη αφορούσε την γνωστή ηθοποιό.
Ο κ. Βιδάλης, κατέχει την θέση-κλειδί του διαπραγματευτή του υπουργείου Ανάπτυξης για το κρίσιμο θέμα της επανεκκίνησης των οδικών έργων παραχώρησης, κατόπιν εισηγήσεως του κ. Χατζηδάκη, με το έργο του να μην κρίνεται ιδιαίτερα επιτυχημένο.
Ο κ. Χατζηδάκης με τον κ. Βιδάλη, συνδέονται στενά σε πολιτικό και προσωπικό επίπεδο με την οικογένεια Μητσοτάκη, ενώ η οικογένεια του κ. Βιδάλη και από τις δύο πλευρές της, διατηρεί από παλιά ιδιαίτερες προσωπικές σχέσεις με τον επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.
Πρόεδρος της ΕΝOIA BV και συμμετέχει στα Διοικητικά Συμβούλια της Future Pipe Industries του Ντουμπάι, της επάρατης S&B A.E. του Κυριακόπουλου , της ΤΙΤΑΝ Α.Ε. Ο Ευθύμιος Βιδάλης είναι... - μεταξύ άλλων  βασικός συντελεστής του Zeus Capital Partners (www.zeuscapitalpartners.com) εις εκ των πέντε ελλήνων μεγαλοπαραγόντων ενός από τα γνωστά «χαρτοφυλάκια» του μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος. Ενός παράγοντα, που για πολλούς εντός & εκτός συνόρων με αμφιλεγόμενη στάση στα ελληνικά πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...