Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Διαφωνείτε; .Αντιδράτε ; Θα..σας… εξαφανίσωμεν.



Έξω από το αστυνομικό τμήμα της Ιερισσού συγκεντρώνονται οι κάτοικοι του χωριού καθώς όπως υποστηρίζουν δυο συγχωριανοί τους που το μεσημέρι κλήθηκαν για κατάθεση από την αστυνομία έχουν...εξαφανιστεί. Κι αυτό γιατί από το αστυνομικό τμήμα Ιερισσου υποστηρίζουν ότι μετά την κατάθεση τους αφέθηκαν ελεύθεροι ωστόσο σύμφωνα με τους οικογένειες τους όχι μόνο δεν επέστρεψαν ποτέ στα σπίτια τους αλλά από την ώρα που πέρασαν το κατώφλι του Αστυνομικού τμήματος χάθηκαν τα ίχνη τους και δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί τους ούτε στα τηλέφωνα. Οι κάτοικοι πιστεύουν ότι κρατούνται από την αστυνομία και είναι αποφασισμένοι όπως λένε να φθάσουν και μέχρι την αστυνομική διεύθυνση Πολυγύρου η οποία επιμένει ότι λίγες ώρες μετά την κλήση τους στο τμήμα αφέθηκαν ελεύθεροι
Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο το παρατηρητήριο ισχυρίζεται ότι «Δύο κάτοικοι Ιερισσού προσήχθησαν από την αστυνομία στον Πολύγυρο γύρω στις 5:00 μ.μ. και έχουν έκτοτε “εξαφανιστεί”, καθώς η αστυνομία δεν δίνει καμία πληροφορία ούτε στο δικηγόρο, ούτε στις οικογένειες, ούτε στη βουλευτή Χαλκιδικής.»

Το παρατηρητήριο υποστηρίζει ότι «Κουκουλοφόροι (!!!) της αστυνομίας που περιπολούν σε όλη την Ιερισσό κάνοντας τυχαίες προσαγωγές, έχουν σκορπίσει τον τρόμο στο χωριό». Οι άνθρωποι δεν βγαίνουν από τα σπίτια τους – συνεχίζουν-  από το φόβο της απαγωγής και της προσαγωγής τους από τους… κουκουλοφόρους της αστυνομίας!
Η karfitsa επικοινώνησε με δικηγόρο των οικογενειών των προσαχθέντων κ. Αδαμίδη και εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαίωσε τη δυσκολία να τους εντοπίσει. Οι αστυνομικές αρχές της Χαλκιδικής, όταν τους τηλεφωνήσαμε μας είπαν ότι διεξάγεται μεγάλη έρευνα για την επίθεση στις Σκουριές και τέτοια ώρα δεν υπάρχει στο γραφείο υπεύθυνος για να τους ενημερώσει επί των καταγγελιών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...