Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Φιορέλα Τσεκάτσι Ρουμπίνο….. δεν ήταν πορνό, αλλά τέχνη!



Πριν λίγες ημέρες προκάλεσε σάλο η αποκάλυψη που έκανε ο Ρομπέρτο Ντ'Αγκοστίνο, επικεφαλής της ανατρεπτικής ιστοσελίδας Dagospia, προβάλλοντας βίντεο πορνό, το οποίο μπορείτε να δείτε ολόκληρο  εδώ  υπό τις οδηγίες του μάστερ των ιταλικών ερωτικών ταινιών, Τίντο Μπρας, με πρωταγωνίστρια την επί χρόνια βουλευτή του Μπερλουσκονικού Λαού της Ελευθερίας, Φιορέλα Τσεκάτσι Ρουμπίνο.

Γνωστή και ως «η πιο ωραία της Βουλής», η 47χρονη κοκκινομάλλα που, πριν ασχοληθεί με την πολιτική ήταν ηθοποιός, έπαιξε το 1999 με πάθος στην ταινία μικρού μήκους «S.C.T.M.V» («Είμαι όπως εσύ με θέλεις»), όμως αγωνίστηκε σκληρά για να σβήσει τα ίχνη της από τον ερωτικό κινηματογράφο.

Σήμερα ωστόσο, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα La Repubblica, δηλώνει πως αυτό που έκανε δεν ήταν πορνό, αλλά τέχνη!

Φανερά ενοχλημένη, μάλιστα, αναρωτήθηκε γιατί όλοι την αντιμετωπίζουν σαν πορνοστάρ, ενώ η ταινία ήταν ένας «ερωτικός μονόλογος».

Άλλωστε, όπως είπε, είναι κάτι που έκανε πριν 15 χρόνια και δεν έχει νόημα να συζητείται τώρα. Εξάλλου, όπως λέει, «δε μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα έφτανα μέχρι το Κοινοβούλιο. Ο Μπερλουσκόνι πάντως με επέλεξε για τις ικανότητές μου. Η επίθεση στις γυναίκες και ειδικά στις όμορφες (εννοεί από τον Τύπο) είναι εύκολη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...