Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Ο Άνθρωπος που δεν μπόρεσε να «συμμαζέψει» το σπίτι του, θα συμμαζέψει την… χώρα.



Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος ξανά στο πολιτικό προσκήνιο, αυτή τα φορά ως επικεφαλής-συντονιστής της Επιτροπής Σοφών του ΣΥΡΙΖΑ που θα διαμορφώσει την πρόταση του κόμματος για τις αλλαγές που απαιτούνται στο Σύνταγμα και το πολιτικό σύστημα και το Κράτος γενικότερα.

«Όσο καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις, τόσο δραστικοί πρέπει να είναι και οι διαρθρωτικοί, θεσμικοί και πολιτικοί μετασχηματισμοί» τόνισε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ κ. Κωνσταντόπουλος στη πρώτη δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής και επισήμανε ότι «επειδή πια ο δημόσιος βίος πορεύεται με το νόμο της αδράνειας πρέπει αποφασιστικά να ανοίξει ο δρόμος για μια ευρεία και αναθεωρητική διαδικασία στα όρια της συντακτικής εθνοσυνέλευσης όπως θα λέγαμε άλλοτε».
Μετά από τρεις γάμους, θέλει να κάνει και δύο.. «κηδείες».
ο Νίκος Κωνσταντόπουλος με την θυελλώδη δεύτερη σύζυγο  Φωτεινή Τομαή  γνωρίστηκαν τυχαία όταν εκείνος την υπερασπίστηκε ως δικηγόρος για ένα τροχαίο. Εκείνη είχε ένα πρώτο γάμο με στέλεχος του ΚΚΕ κι εκείνος με τη Λίνα Αλεξίου, ηρωική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα. Η αντίστροφη μέτρηση στο γάμο τους άρχισε το 1996 και τότε άρχισαν και οι προσωπικές περιπέτειες. Αγωγές, δικαστικές διενέξεις, αρνητική δημοσιότητα και τελικά ένα διαζύγιο που το έμαθε όλη η Ελλάδα. Φήμες ήθελαν πως πλάκωσε στον ξύλο την ΤΟΜΑΗ και την έστειλε για ..γάζες λόγω …αμερικανικού.. δάκτυλου, πράγμα που του στέρησε και την υποψηφιότητα για ..Πρόεδρος και την πολιτική του συνέχεια, διότι δημιουργήθηκε  τεράστιος σάλος, π.χ., σε εκπομπή του ΑΝΤ1 και σε δημοσιεύματα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα. Σήμερα ο Νίκος Κωνσταντόπουλος είναι παντρεμένος με τη Χαρά Φράγκου, πρώην σύζυγο του Νίκου Χριστοδουλάκη.
Μάλλον όμως  έχει πλήξει από …ανία , και θέλει να ..πηδήξει  και την …Ελλάδα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...