Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

To μεγάλο κρητικό συναπάντημα είναι στο… Tae Kwon Do στο Φάληρο. Σφαλιαρώστε τους.



Όλα τα τρωκτικά του δημόσιου κορβανά σε ένα ..χώρο. Εάν αρχίσουμε από τους φαλιρισμένους λόγω διασπάθισης δήμους ,θα καταλήξουμε στους ελαιοκομικούς δήμους που δήλωναν.. όλη την μεσόγειο ..ελαιώνες. Για να μην πούμε για την περιφέρεια που όταν έρχεται ο… Φούχτελ …πέφτουν στα τέσσερα.  
  
«Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση» είναι ο τίτλος μιας ξεχωριστής έκθεσης για την Κρήτη που διοργανώνεται στην Αθήνα στις 24 έως 27 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του Tae Kwon Do στο Φάληρο με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης...
Η έκθεση θα είναι μικτή, εμπορική και κοινού, µε ιδιαίτερη έμφαση στις επαφές ανάμεσα σε Κρήτες επιχειρηματίες και εταιρείες τόσο της χώρας μας όσο και του εξωτερικού και θα καλύπτει έκταση 3.700 τ.μ..
Στην έκθεση αναμένεται να δώσουν το παρών επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται και στους τρεις τομείς της παραγωγικής διαδικασίας όπως μονάδες παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, συνεταιριστικές οργανώσεις, εταιρείες από τον ευρύτερο χώρο του τουρισμού καθώς και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της βιομηχανικής παραγωγής και επιθυμούν να αυξήσουν τις πωλήσεις τους, τόσο στην αγορά του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού.
Η έκθεση σύμφωνα με τους διοργανωτές εκτός από το εμπορικό του μέρος, θα πλαισιώνεται από εκδηλώσεις πολιτιστικού και μουσικού χαρακτήρα που θα αναδύουν το άρωμα και την κουλτούρα της Κρήτης. Χαρακτηριστικά με τη στήριξη της Παγκρήτιας Ένωσης προγραμματίζονται εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο των 100 χρόνων από την Ένωση της Κρήτης µε την Ελλάδα, τη συμβολή της στην οικονομία και στον πολιτισμό καθώς και εκδηλώσεις για την επέτειο της Μάχης της Κρήτης ενώ προγραμματίζονται εκδηλώσεις για τον τουρισμό, την γευσιγνωσία και τα κρητικά προϊόντα.
Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα της Παγκρήτιας Ένωσης, του Παγκόσμιου Συμβουλίου Κρητών, του Δήμου Ηρακλείου, του Δήμου Χανίων, του Δήμου Ρεθύμνης και Δήμου Λασιθίου, των Επιμελητηρίων Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνης, Λασιθίου, του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης, της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, και του Συνδέσμου Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...