Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Ψάχνουν ελικόπτερα για τον..Σεπτέμβριο.



Ο Αντώνης Σαμαράς παρέθεσε δείπνο "εμψύχωσης" ΜΕ ΧΟΝΤΡΗ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ στην ταβέρνα «Ο Βασίλης» στην Κηφισιά, δίπλα από το σπίτι του,  σε 21 βουλευτές που κάλεσε για μια χαλαρή συζήτηση, ενώ παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Ευ. Μεϊμαράκης, ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρ. Λυκουρέντζος και ο αναπληρωτής του κ. Μ. Σαλμάς, αλλά και ο υπουργός Εργασίας κ. Ι. Βρούτσης και ο υφυπουργός του κ. Ν. Παναγιωτόπουλος.
Σε μια κρίση ειλικρίνειας είπε… «Αν βγάλουμε τον Ιούνιο, τα περάσαμε τα δύσκολα. Από το Σεπτέμβριο θα απογειωθούμε» ….ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ..ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ.
Ας  σκεφτεί κάποιος ότι παρήγγειλε Μυστικό γκάλοπ με βασικό ερώτημα την αξιολόγηση του έργου των υπουργών του αλλά και την αποδοχή τους, ή μη, από τον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι δεν γνωρίζει ούτε καν , εάν είναι καλοί οι υπουργοί του. Πόσο μάλλον το τι περνά και το τι θέλει ο κόσμακης. Ο Άνθρωπος είναι τελείως για τα μπάζα, για αυτό και λέει δεν με νοιάζει το τι θα γίνει, μπάτε σκύλοι και αλέστε αρκεί, να είμαι ..πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...