Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Με ..Αβραμό και Πάνο οι τούρκοι θα πάρουν και το…. Μαξίμου….εάν δεν το έχουν ήδη.




Έντονη λένε αντίδραση από Ελληνικής πλευράς με παραστάσεις διαμαρτυρίας στην Άγκυρα και ενημέρωση με ρηματική διακοίνωση τα Ηνωμένα Έθνη «για την παραχώρηση εκ μέρους της Τουρκίας, αδειών έρευνας σε περιοχές ελληνικής υφαλοκρηπίδας».
Την σχετική εντολή έδωσε ο κ. Αβραμόπουλος που κάνει ”Ημιτουριστική επίσκεψη” σε Νέα Υόρκη (πάλι) και Καναδά… την Τετάρτη και τονίζει, ότι «ευθύς μόλις είχαν γίνει γνωστές οι τουρκικές παραχωρήσεις, η ελληνική κυβέρνηση είχε προβεί στις δέουσες παραστάσεις προς την Τουρκία».η κίνηση αυτή «διασφαλίζει τις ελληνικές θέσεις για την προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας, σύμφωνα πάντοτε με το εθιμικό και συμβατικό Δίκαιο της Θάλασσας και ειδικότερα την Σύμβαση του ΟΗΕ για το Δίκαιο της Θάλασσας (1982)».
Την ίδια ώρα ο υποτιθέμενος υπουργός, MounoΠάνος Παναγιωτόπουλος, στο περιθώριο της Συνόδου των Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ που πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες, συναντήθηκε με τον Τούρκο ομόλογό του, Ισμέτ Γιλμάζ δηλώνοντας ότι «Με τον Τούρκο συνάδελφο μου, κ. Ισμέτ Γιλμάζ, είχαμε μια μακρά συνομιλία, στην οποία η κάθε πλευρά παρουσίασε τις θέσεις της. Σε ό,τι αφορά στην ελληνική πλευρά, ξεκαθαρίσαμε ότι η Ελλάδα επιδιώκει με κάθε τρόπο σχέσεις καλής γειτονίας και συνεργασίας και ένα πλαίσιο ασφαλείας, σταθερότητας και Ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή που ανήκουν και οι δύο χώρες, η Ελλάδα και η Τουρκία.
Δηλαδή παρ΄τ΄αυγο και κούρευτο.



Και επειδή τις τελευταίες ώρες διασπείρεται φήμες ότι καταθέσατε και συντεταγμένες στον Ο.Η.Ε ,μήπως μπορείτε να μας πείτε ποιες είναι διότι εμείς γνωρίζουμε ότι συμπίπτουν με την διχοτόμηση στον 25ο παράλληλο

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...