Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Συνεχίζει τις κολοτούμπες ο .. «αείμνηστος» Καρατζαφέρης



Ο Πρόεδρος του ΛΑγΟΣ κ. Καρατζαφέρης στη χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή στο ART στήριξε την εκλογή Αναστασιάδη, λέγοντας χαρακτηριστικά "Ευτυχώς που βγήκε ο Αναστασιάδης"!
Προφανώς το είπε, επειδή η εκλογή Αναστασιάδη αποτρέπει τον ...κομμουνιστικό κίνδυνο στην Κύπρο! "Διώξαμε τα φαντάσματα" ήταν η λογική του κ. Καρατζαφέρη, ξεχνώντας όμως ότι εκτός από τα φαντάσματα υφίσταται  ο υπαρκτός κίνδυνος της διάλυσης της Κύπρου από τον ίδιο τον Ν. Αναστασιάδη. Ο κ. Αναστασιάδης είναι ο άνθρωπος που είπε "ναι"¨ δημοσίως στα σχέδιο Ανάν, τότε που το καταδίκαζε εκτός από τον αείμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο και ο Γιώργος Καρατζαφέρης! Τώρα λοιπόν ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ έρχεται να συνταχθεί με τον Αναστασιάδη, τώρα που διπλωματικοί και όχι μόνον κύκλοι, λένε ότι αυτός είναι ο άνθρωπος των παγκοσμιοποιητών για να περάσει το σχέδιο Ανάν -έστω- με καθυστέρηση 9 χρόνων!!! 
Δεν γνωρίζει ο κ. Καρατζαφέρης ότι τον Αναστασιάδη τον θεωρούν άνθρωπο δικό τους; Στηρίζει τον "Παπανδρέου" της Κύπρου; Έτσι θεωρούν τον Αναστασιάδη αυτοί που επιθυμούν και σχεδιάζουν την διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Τάσσου Παπαδόπουλου στο πλευρό του οποίου είχε ταχθεί το 2004 ο Γ. Καρατζαφέρης! Τι πολιτική κωλοτούμπα είναι αυτή κ. Καρατζαφέρη;


Αυτά σου εντέλει ο …υποβολέας σου;




3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιός ασχολείτε πιά μ αυτόν ...???

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ λΕΒΕΝΤΗ.....ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ...............

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν είχε στην κατοχή του τον τηλεοπτικό δίαυλο "ΤΗΛΕΑΣΤΥ-τώρα ΑΡΤ" στον οποίο αυτοπροβάλλεται διαρκώς κατηγορώντας τους αντιπάλους του χωρίς να υπάρχει δυνατότητα αντιλόγου, όχι μόνο δεν θα έμπαινε στη βουλή ως αρχηγός κόμματος, αλλά και το κόμμα του θα είχε την ίδια τύχη που είχαν και άλλα κόμματα όπως το ΚΕΠ η ΔΗΑΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ κ.α.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...