Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Kαι τι δουλειά έχετε ρε σαλταδοροεπιπλάδες με ..λουκάνικα και.. κεφτεδάκια; Δεν σας αρκούσαν τα έπιπλα; Στο τέλος θα πουλάτε και προφυλακτικά .



Διαβάστε την ανακοίνωση, που πέραν των άλλων προσβάλλει την λογική μας αφού μας ενημερώνει ότι “απέσυρε έγκαιρα τα κεφτεδάκια” (αφού ξέσπασε το σκάνδαλο, τόσο έγκαιρα), αλλά αποκαλύπτει ότι και τα προϊόντα κρέατος αλλά ακόμα και πουλερικών που σερβίρει, είναι …εισαγωγής! Τώρα τι δουλειά έχουν τα προϊόντα πουλερικών με το αλογίσιο κρέας, προφανώς δεν θα φτιάχνονται από …Πήγασο. Διαβάστε:
«Τα λουκάνικα που διατίθενται στα εστιατόριά της και τα καφέ εξόδου (hot dog) προέρχονται από πιστοποιημένους ‘Έλληνες παραγωγούς (κατά ISO 22000:2005 – HACCP) και παράγονται στην Ελλάδα», αναφέρει η εταιρεία με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την προληπτική απόσυρση λουκάνικων τύπου «Βιέννης» από τον ‘Όμιλο ΙΚΕΑ σε συγκεκριμένες χώρες (Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιρλανδία), λόγω κοινού προμηθευτή με τα κεφτεδάκια.
«Η ΙΚΕΑ ΗΟUSEMARKET HELLAS θεωρεί την εμπιστοσύνη των πελατών της, την ποιότητα των πρώτων υλών της και την διασφάλιση της υγιεινής των τροφίμων ως θεμελιώδεις προτεραιότητες.
Για το λόγο αυτό είχε αποσύρει έγκαιρα και προληπτικά όλα τα προϊόντα με κεφτεδάκια. Επιπλέον, απέσυρε προληπτικά, με δική της πρωτοβουλία, όλα τα εισαγόμενα προϊόντα κρέατος και πουλερικών, που είχαν τον ίδιο προμηθευτή, από το Σουηδικό κατάστημα τροφίμων».
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...