Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Αυτή είναι… υποψήφια ?.


Αφού αναστάτωσε τους πολίτες του Τάραντα στην Απουλία με την υποψηφιότητά της στις περυσινές τοπικές εκλογές, η πολωνικής καταγωγής πορνοστάρ Αμάντα Φοξ επανέρχεται στο προσκήνιο με ακόμα πιο δυναμική παρουσία.

Με ανακοίνωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα της, καλεί τους Ιταλούς να μην ψηφίσουν και τους υπόσχεται πώς αν δεν ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα θα τους αφιερώσει αφίσα της όπου απεικονίζεται μόνο η πίσω πλευρά του κορμιού της με σλόγκαν «κουρασμένοι από το χοιροστάσιο; Αρκετά πια με τα πρόσωπα του κόλου. Διάλεξε την Αμάντα Φοξ».

Η γνωστή για τις αισθησιακές ταινίες της ηθοποιός, εξήγησε ότι πρόθεσή της είναι να προκαλέσει ώστε να αποκαλύψει την εξευτελιστική πολιτική τάξη εγκαίρως πριν ο ιταλικός λαός ρίξει την ψήφο του.

«Για αυτό το λόγο θα χαρίσω μια αφίσα μου με αυτόγραφο σε όσους ψηφοφόρους μου αποδείξουν μέσω email ότι δεν πήγαν στις κάλπες και δεν συμμετείχαν στον σχηματισμό της Βουλής που έχει επιβληθεί από τους ηγέτες των κομμάτων, οι οποίοι έχουν ήδη αποφασίσει ποιοι θα είναι οι βουλευτές που θα εκλεγούν», αναφέρεται στην ανακοίνωσή της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...