Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Ότι κάνει καλό ..κρασί ο Καρατζαφέρης το γνωρίζουμε.

Όμως δεν περιμέναμε ότι θα τους ποτίσει τόσο πολύ που θα κάνουν την ποιο γελοία δημοσκόπηση που έχει γίνει. Δείτε στην Φώτο. Τι αποτέλεσμα περίμεναν δηλαδή άλλο; Ποιο πρόσφατους καραγκιόζηδες δεν είχαν να βάλουν  μαζί με τον… νεκρό πολιτικά. Έτσι με το δίκιο του ο Χοντρός να τους ευχαριστεί για την …προσφορά τους. Είπαμε καλή η..ρετσίνα ..Κουρτάκη αλλά σκέτη χωρίς… μεζέ δεν πίνετε. Οπότε έπεσε και ο …μεζές.    
Πως σχολιάζει ο πρόεδρος του ΛΑ.γ.Ο.Σ την διαδικτυακή δημοσκόπηση του parapolitika.gr ;

Διαβάστε την δήλωση: 


"Ευχαριστώ τους Νεοδημοκράτες για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που με περιβάλλουν. Πιστεύω ότι μπορώ να αντιληφθώ και τους λόγους αυτούς της προτίμησης.
Τους διαβεβαιώνω όμως ότι στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό κρατάμε γερά το τρίπτυχο που μας ένωνε στη δεκαετία του '80 "Πατρίδα - Θρησκεία - Οικογένεια". Αποστρεφόμεθα τη νέα τάξη πραγμάτων και τους εκφραστές της. Όπως επίσης και τον άκρατο Νεοφιλελευθερισμό που ισοπεδώνει την κοινωνία. Είμαι σίγουρος ότι το σύνολο των ψηφοφόρων αυτής της δημοσκόπησης εμφορούνται από ανάλογες ιδέες. Η προτίμηση τους στο πρόσωπό μου με τιμά, με εμψυχώνει και μου προσθέτει ευθύνες για νέους αγώνες ενάντια σ’ ακραίες πολιτικές"
 

Ξέχασε να βάλει όμως και τους υπαλλήλους του στις ευχαριστίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...