Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Γιατί δεν λέτε ότι αναφέρεστε στην Μάνδρου; ....Ντρέπεστε:



Απ΄ το στρατηγείο της, στην πανάκριβη κατοικία δίπλα στο Προεδρικό Μέγαρο  η κυρία  "Φώς- Νερό -Τηλέφωνο" εξακολουθεί να ασκείται σε παιχνίδια χειραγώγησης της Δικαιοσύνης και στοχευμένων επιθέσεων κατά επιχειρηματιών. 

Έξαλλου στην επαγγελματική της διαδρομή ως ειδική στην αντιμετώπιση κρίσεων σε δικαστικές υποθέσεις έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της στην κ. Σκαρπέλη του ΟΤΕ και σε ΔΕΚΟ εποπτείας του κ. Βερελή

Βεβαίως η πολυσχιδής  δραστηριότητα της στο "lobbing" και τα... περίεργα δημοσιεύματα για να στηθούν τα παιχνίδια προβλημάτισαν ακόμα  και τον «Σταυραετό»  που την έδιωξε με τις κλωτσιές από το Συγκρότημα, γιατί το πράγμα άρχισε να βρωμάει.

Απτόητη η κυρία "Φώς- Νερό -Τηλέφωνο" συνέχισε να πουλάει υπηρεσίες σε επιχειρηματίες που είχαν προβλήματα με την Δικαιοσύνη διαφημίζοντας διαπλεκόμενες σχέσεις με ισχυρούς παράγοντες της Ευελπίδων και του μεγάρου της Λεωφόρου  Αλεξάνδρας.

Τελευταία η κυρία έχει ξεσαλώσει! Αφού παριστάνει η ίδια τον Εισαγγελέα προαναγγέλλοντας διώξεις και δημοσιοποιώντας αποσπασματικά κείμενα από καταθέσεις στους ανακριτές, προκειμένου να δημιουργήσει το επικοινωνιακό υπόβαθρο για να προχωρήσουν οι επιθυμίες, για το σύστημα που υποστηρίζει  διαδικασίες.

Δεν γνωρίζουμε αν η εν’ λόγω κυρία έχει αποκτήσει κάποια επίσημη ιδιότητα στο σύστημα της Δικαιοσύνης.

Αλλά οι πρωτοβουλίες της αποδεικνύουν ότι είναι μέρος ενός συστήματος που παραπέμπει σε παραδικαστικό.

Μήπως θα πρέπει ο Εισαγγελέας  του Αρείου Πάγου κ. Τέντες να ερευνήσει τόσο το ρόλο της κυρίας όσο και κάποιων δικαστών για τους οποίους η ίδια ισχυρίζεται ότι είναι «δικοί» της;
lykavitos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...