Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Ο Μαρκογιαννακης έχασε τον έλεγχο, και βγήκε το όνομα του αρχιλαμόγιου Παπασταύρου στην επιτροπή.



Ο πραγματικός λόγος που ο πρόεδρος της υποτιθεμένης εξεταστικής απαγόρευσε την εξέταση μάρτυρα με πρόσχημα το C4i.ειναι ο εξής
 Η Κωνσταντοπούλου εξέταζε την μάρτυρα δημοσιογράφο Γιάννα Παπαδάκου. Εκείνη την στιγμή, ο Μαρκογιαννακης βρισκόταν εκτός αίθουσας, κουβεντιάζοντας με τον κύριο Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.
Αυτή ρωτά την Παπαδάκου εάν ο κύριος Παπασταύρου που αναγράφεται στην λίστα, είναι ο δικηγόρος - σύμβουλος του πρωθυπουργού. Τότε, για πρώτη φορά στην εξεταστική, η μάρτυρας επιβεβαιώνει ότι ο Παπασταύρου που αναγράφεται στην λίστα, είναι το ίδιο πρόσωπο με τον στενό σύμβουλο του πρωθυπουργού! Ως διαχειριστής μάλιστα στο περιβόητο fund του κυρίου Μιωνή, με το κολοσσιαίο ποσό και τις φήμες περί μεγάλου πολιτικού ονόματος που κρύβεται πίσω από αυτό!
Και τότε η Παπαδάκου ξεκινά νέο σφυροκόπημα με σαφείς αιχμές για απόπειρα απόκρυψης του «μυστηριώδους» κατόχου του ποσού. Αναφέρει συγκεκριμένα την κυρία Μαρία Παντελή, εκφράζοντας την αγανάκτηση της, για το ότι δεν έχει κληθεί ακόμα να καταθέσει στην επιτροπή, ενώ θα έπρεπε να είναι η βασική μάρτυρας!
Στο μεσοδιάστημα, ο Μαρκογιαννακης ειδοποιείται  ότι στην εξεταστική ακούγεται το όνομα «Παπασταύρου» και επιστρέφει στην αίθουσα άρον άρον.
Εκείνη την στιγμή Κωνσταντοπούλου ρωτά την μάρτυρα για τον κύριο Ροσσώνη της λίστας που σχετίζεται με την Siemens και την πιθανή συσχέτιση με το C4i! Ερωτήσεις απολύτως δικαιολογημένες, ειδικά μετά την αποκάλυψη ότι το ένταλμα Χριστοφοράκου που αφορούσε το C4i είχε γίνει αποδεκτό από τον Γερμανό εισαγγελέα αλλά ...ακυρώθηκε από την Ελληνική δικαιοσύνη!
Ο Μαρκογιαννακης αρπάζει την (άσχετη) αφορμή για το C4i, διότι υπάρχει κίνδυνος να εκτεθεί ο ίδιος αφού απηλλάγη για αυτή την ρεμούλα λόγω παραγραφής , προκειμένου να σταματήσει την ενοχλητική Κωνσταντοπούλου και τις αποκαλύψεις για τον πρωθυπουργικό σύμβουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...