Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Πολύ… διαφωνία έπεσε στην …υποτιθέμενη δικαιοσύνη



Η Φώτο είναι ενδεικτική του τι επικρατεί.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε πριν λίγο και ο δεύτερος κατηγορούμενος για τον εμπρησμό της Marfin ,που είχε σαν αποτέλεσμα να χαθούν τέσσερις ψυχές. Το δικαστικό συμβούλιο  πήρε την σχετική απόφαση αφού εισαγγελέας και ανακριτής διαφώνησαν για το αν θα πρέπει να κρατηθεί ή όχι. Να θυμίσουμε πως ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε το πρωί και ο άλλος εκ των κατηγορουμένων.
Σχεδόν τρία χρόνια από τη δολοφονία τριών νέων παιδιών μέσα στη Marfin της οδού Σταδίου από κουκουλοφόρους και όλοι περιμέναμε ότι ήρθε η ώρα να αποδοθεί δικαιοσύνη. Το ήθελαν πάνω απ’ όλα οι οικογένειες των θυμάτων, έτσι για να ησυχάσουν οι ψυχές των δύο κοριτσιών και του παλικαριού.

Κι εκεί που είδαμε ότι κάτι πάει να γίνει, κάποιοι επιτέλους θα λογοδοτήσουν στη... δικαιοσύνη, να’ σου τα.. εμπόδια. Η δικογραφία για το τριπλό έγκλημα από τους κουκουλοφόρους είχε «δέσει» δύο υπόπτους. Μαρτυρίες ανθρώπων που ήταν εκείνη την ώρα στο έγκλημα, είδαν, μίλησαν και μπορούν να αναγνωρίσουν τα ανθρωπόμορφα κτήνη που πήγαν με σχέδιο να κάψουν την τράπεζα. Που έσπασαν τα τζάμια με σφυριά κι έριξαν μέσα μολότοφ ενισχυμένες για να είναι σίγουροι ότι θα υπάρξουν θύματα.

Στη δικογραφία περιέχονται μαρτυρίες για τους θύτες και με βάση τα στοιχεία αυτά κλήθηκαν να απολογηθούν, μπας και μάθουμε όλοι μας ποιοι ήταν αυτοί που δεν υπολόγισαν τους ανθρώπους και τους σκότωσαν. Τρία νέα παιδιά, μεταξύ αυτών και μια γυναίκα που θα έφερνε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τέσσερις δολοφονίες.

Και ω του θαύματος, οι ίδιοι μάρτυρες που είχαν αναγνωρίσει τους μπαχαλάκηδες κατέθεσαν τώρα ότι μπορεί και να μην είναι αυτοί. Άλλαξαν τις καταθέσεις τους με τον ένα μάρτυρα να λέει ότι δεν αναγνωρίζει το δράστη που πήγε να απολογηθεί, ένας 32χρονο από το Καζακστάν, και τον άλλο να αμφιβάλλει.

Το αποτέλεσμα ήταν να αφεθεί ελεύθεροι οι κατηγορούμενοι κι απλά να τους απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα. Αστεία πράγματα δηλαδή διότι αν έχει πράγματι κάνει όσα τον κατηγορούν θα γίνουν σύντομα… Λούης ή για να ακριβολογούμε θα γίνουν … Μαζιώτης ο οποίος ακόμη αγνοείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...