Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Τώρα :Καίνε λάστιχα οι αγρότες στην Γιοφυρο, και έκλεισαν τελείως τον δρόμο



Στο μπλόκο στο Γιόφυρο μοιράστηκαν συμβολικά, ντομάτες από το Τυμπάκι, στους διερχόμενους οδηγούς, σε ένδειξη  "ανταπόδοσης" για την ταλαιπωρία που υφίστανται από την κινητοποίηση. Σημειώνεται ότι τα αγροτικά οχήματα έχουν αποκλείσει το ένα ρεύμα κυκλοφορίας (από τον Εσταυρωμένο προς την παραλιακή), ενώ εκτελείται η κυκλοφορία προς το ΠΑΓΝΗ.
Εν τω μεταξύ δυσαρέσκεια εκφράζεται για το γεγονός ότι, ενώ σε όλη την Κρήτη οι κινητοποιήσεις των αγροτών πραγματοποιούνται στην Εθνική Οδό, η κινητοποίηση στο Ηράκλειο "εγκλωβίστηκε" στον κόμβο Γιόφυρο, αφού δεν επετράπη η μετάβαση στην Εθνική Οδό. Όπως σημείωσε ο πρόεδρος της ΟΑΣΝΗ, Γ.Τζωρτζάκης, σε συνάντηση την Πέμπτη με την αστυνομία, συμφωνήθηκε, η κινητοποίηση να πραγματοποιηθεί στην Εθνική Οδό, με την προϋπόθεση να μην αποκλειστεί ο δρόμος. Η συμφωνία, όμως, τελικά αθετήθηκε...
Λίγο πριν τις 13.30, οι αγρότες κατάφεραν να "ανέβουν" στην Εθνική Οδό, προσπερνώντας μία κλούβα της αστυνομίας και μία διμοιρία, και προχώρησαν σε κατάληψη του οδοστρώματος, στο πλαίσιο 15λεπτης συμβολικής διαμαρτυρίας, όπως είπαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...