Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Επιτέλους οι νησιώτες θα έχουν ιατρική περίθαλψη


Αφού διέλυσαν οι προδότες την  δημόσια και δωρεάν υγεία στην Ελλάδα ,και τα νησιά μας αποψιλώνονται υγειονομικά αφήνοντας τους κάτοικους υγειονομικώς ξεκρέμαστους, οι Τούρκοι «τρίβουν τα χέρια τους», και ετοιμάζουν επιχειρήσεις για να καλύψουν το κενό. Πλωτό λοιπόν νοσοκομείο κατασκευάζουν οι γείτονές μας, όπως αναφέρουν οι «6μέρες», με σκοπό να προσφέρουν ιατρικές υπηρεσίες στο Αιγαίο. Την πληροφορία έφερε στο φως ο Ιατρικός Σύλλογος της Αθήνας με επιστολή που κοινοποίησε ο πρόεδρός του Γιώργος Πατούλης. 

«Κατασκευάστηκε, και σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, ήδη δρομολογήθηκε η ναυπήγηση τουρκικού πλοίου-νοσοκομείου που θα παρέχει υπηρεσίες υγείας στα νησιά του Αιγαίου, όχι μόνο στα 2-3 τουρκικά (Τένεδος, Ιμβρος), αλλά και στους χιλιάδες κατοίκων των ελληνικών νησιών του Αιγαίου. Γιατί; Οι γείτονές μας σκέφτονται ανθρωπιστικά; Σκέφτονται αλληλέγγυα; Έχουν περίσσευμα αγάπης μεγαλύτερο από αυτό που θα όφειλε να έχει το ελληνικό κράτος; Όχι. Μάλλον, για άλλη μια φορά, τους δίνουμε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τη διαχρονική αδράνεια του ελληνικού κράτους απέναντι στον ελληνισμό, που τώρα, περισσότερο από ποτέ, πλήττεται από βαθιά οικονομική, κοινωνική και ανθρωπιστική κρίση«, αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΙΣΑ.
Στους Αρκιούς, το Αγαθονήσι, το Καστελόριζο, τη Νίσυρο, την Κάσο, την Τήλο, τη Χάλκη, νησιά με τεράστια γεωπολιτική σημασία, η μέριμνα για τους κατοίκους από την πλευρά της κυβέρνησης είναι ανύπαρκτη, λέει ο Γιώργος Πατούλης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...