Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Από πότε ρε ΑΝΑΝστασιαδη το ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ είναι πολιτικό σύνθημα;




Μόνο τουρκόφιλοι και προδότες μπορούν να το δουν έτσι.
Με έντονο ύφος και σφοδρά παράπονα κατά της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου καταφέρθηκε ο αντιπρόεδρος του Διγενή Ακρίτα Μάριος Χαραλάμπους, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο facebook.
 Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο κ. Χαραλάμπους:
«Ζητήσαμε από την ΚΟΠ να μας επιτρέψει την επόμενη χρονιά να αγωνιζόμαστε με φανέλες που θα φέρουν στο μπροστινό μέρος τη φράση "Μόρφου Δεν Ξεχνώ", με τη χορηγία της ΣΠΕ Μόρφου, και η απάντηση που πήραμε είναι ότι αν κάνουμε κάτι τέτοιο, θα παραπεμφθούμε στη Δικαστική της ΚΟΠ και τιμωρηθούμε τουλάχιστον με 2.000 ευρώ! Διότι απαγορεύονται, λέει, τα πολιτικά συνθήματα! Κύπρος 2013 – ΚΟΠ. Ο απόλυτος εθνικός εξευτελισμός. Ο απόλυτος εθνικός πόθος των Μορφιτών θεωρείται αδίκημα και παραπέμπεται στη Δικαστική. Ο Διγενής και θα ζήσει και θα βάλει στη φανέλα του το "Μόρφου Δεν Ξεχνώ" κι ας μας στείλετε στη Δικαστική. Εσείς θα εξευτελιστείτε. Ένα πράγμα δεν μπορείτε να μας κάνετε. Να μας πάρετε την ψυχή μας.»

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ΟΧΙ είναι πολιτικό σύνθημα;

Ανώνυμος είπε...

Τι λεει ο γκεσταπίτης ανανιστής? Οχι μόνο δεν ξεχνώ αλλά διεκδικώ Έξω οι μογγόλοι από την Κύπρο Ούτε την ανάσα τους δε θέλουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...