Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Άρχισαν τα …δώρα για την επιστροφή στα..πάτρια εδάφη



Η απόφαση που έλαβε το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο εκχωρώντας άδεια εκπομπής εθνικής εμβέλειας στον σταθμό Τηλεάστυ νυν ΑΡΤ του Γιώργου Καρατζαφέρη τα λέει ΟΛΑ.  Η κίνηση αυτή έχει πολλαπλές ερμηνείες ενώ σίγουρα σηματοδοτεί την επιστροφή του στην οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας, για να… μην έρθει ο..Σύριζα όπως συνηθίζει να λέει . Παράλληλα όμως αναμένεται να αποτελέσει αφετηρία και επιχειρηματικών εξελίξεων, ιδιαίτερα στα media.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης αποκτά ένα ακόμα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο, τη στιγμή μάλιστα που η τρόικα πιέζει για τη δημοπράτηση των αδειών ώστε να ενισχυθούν τα δημόσια έσοδα και να αποφευχθούν περαιτέρω περικοπές.
Όπως όλα δείχνουν ανοίγει πλέον η πόρτα της ΝΔ με τόσο κόπο προσπαθεί να ανοίξει εδώ και καιρό ο Καρατζαφέρης , βλέποντας ότι δεν μπορεί να δει βουλή ούτε με το κιάλι.  Ο σταθμός «Τηλεάστυ» νυν ΑΡΤ  είναι σταθμός τοπικής εμβέλειας. Υπέβαλε ωστόσο αίτηση για άδεια εθνικής εμβέλειας στην τελευταία διαγωνιστική διαδικασία. Υπήρξε νόμος ο οποίος ανέφερε τους τοπικούς και περιφερειακούς θεωρώντας ότι όσοι συμμετείχαν στη διαδικασία αδειοδότησης θεωρούνταν νόμιμοι. Η πλειοψηφία των μελών του ΕΣΡ,  δέχτηκε ότι ο νόμος αυτός ισχύει αναλογικά και για την περίπτωση των σταθμών που αιτήθηκαν άδεια εθνικής εμβέλειας.
Η απόφαση αυτή εγκρίνει τη μετάδοση του αναλογικού προγράμματος του καναλιού, από το κέντρο εκπομπής Χορτιάτη Θεσσαλονίκης, μπορεί ωστόσο να επεκτείνει βάσει αυτής της απόφασης τη νομιμότητα των εκπομπών του για όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Υπέρ της απόφασης ψήφισαν η αντιπρόεδρος Λίνα Αλεξίου, η Εύη Δεμίρη, ο Κώστας Στεφανάκης και ο Άρης Σταθάκης
Κατά της απόφασης ψήφισαν ο πρόεδρος Ιωάννης Λασκαρίδης ο Ιωάννης Παπακώστας και ο Κώστας Αποστολάς.

Μάλιστα ο χοντρός έχει πάρει τόσο αέρα που άρχισε τις.. απειλές αφού στο ραδιόφωνο του Alpha είπε μεταξύ άλλων… "Οι περισσότερες εταιρείες δημοσκοπήσεων «ράβουν κουστούμια». Την επόμενη που θα έρθουμε στα πράγματα, θα λογαριαστούμε με αυτές, μέσα από διαδικασίες που προσφέρει ο κοινοβουλευτισμός. Αλλά εγώ δεν δίνω σημασία σε αυτές. Όταν η κ. Μπακογιάννη, ο κ. Βορίδης και ο κ. Γεωργιάδης πήγαν στην ΝΔ, υπήρχε αναφορά γι’ αυτούς μόνο σε ένα μονόστηλο. Τώρα στην περίπτωση τη δική μου, πριν καν γίνει η πρόταση από την ΝΔ, πριν καν αποφασίσει ο Καρατζαφέρης, είναι το πρώτο θέμα σε όλα τα blogs αλλά και σε όλα τα καφενεία της χώρας. Αυτό δεν είναι δημοσκόπηση; Ξέρω τι εκτόπισμα έχει η προσπάθεια μου"



Όλοι πίσω λοιπόν στο μαντρί... ...κάπως έτσι μπορεί να περιγραφεί η κατάσταση στο Κέντρο-Δεξιό χώρο  καθώς πολλά πρώην "γαλάζια" στελέχη που για διάφορους λόγους βρέθηκαν εκτός ΝΔ τα τελευταία χρόνια εξετάζουν σοβαρά την επιστροφή τους ενόψει και του Συνεδρίου της ΝΔ στα τέλη Ιουνίου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα Αντώνη Σαμαρά για πανστρατιά εθνική και κομματική.
Στενοί συνεργάτες του Σαμαρά έχουν αναλάβει με βάση εντολές του τις διαβουλεύσεις με σκοπό την αμφίπλευρη διεύρυνση του κόμματος. Με δεδομένη την εδραίωση βάσει των δημοσκοπήσεων της Χρυσής Αυγής στο πολιτικό σκηνικό, το ενδιαφέρον της Συγγρού εστιάζεται πλέον στην απορρόφηση ουσιαστικά των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ΛΑΟΣ στους κόλπους της ΝΔ, ενώ παράλληλα εξετάζονται σοβαρά βολιδοσκοπήσεις σε δυνάμεις, κινήσεις και πρόσωπα που μπορεί να συνεργαστούν με τη ΝΔ ενόψει των δημοτικών-περιφερειακών εκλογών και των ευρωεκλογών που θα διεξαχθούν ταυτόχρονα τον Μάιο του 2014.
Στο πλαίσιο αυτό ο Γιώργος Καρατζαφέρης φλερτάρει έντονα με την ιδέα να ενταχθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ σε εκλόγιμη θέση, Παρά τις ανούσιες φήμες που τον ήθελαν ..δήμαρχο στην Αθήνα. Η ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΎ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ. .  Να σημειωθεί ότι σε φάση επαναπροσδιορισμού της θέσης του με τη ΝΔ είναι στελέχη όπως ο Κώστας Μαρκόπουλος, ο Χρήστος Ζώης (Νέα Μέρα), και οι ευρωβουλευτές του ΛΑΟΣ Νίκη Τζαβέλα και Νίκος Σαλαβράκος.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α ρε μπαγάσα χοντρέ πάλι την έκανες την μπαζιά σου.

Ανώνυμος είπε...

Πάλι από κάτω ο πατριωτικός παρεμβατισμός!Αν αυτή η γενιά δε σβήσει χαϊρι στο τόπο δε βλέπουμε.
Να ξαναδούμε το θέμα φαλκονέρα!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε ixnos να δούμε κόντρα ΨΥΧΑΡΗ-ΚΑΜΙΝΗ να πέσουμε κάτω

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...