Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Μετά ποιος θα φταίει; O φονιάς... η το θύμα.



Εάν βγουν οι χρυσαυγήτες και τα γαμήσουν όλα θα φταίνε; αφού ψάχνονται οι κουκουλοφόροι για να τους προκαλέσουν .
Την απρόκλητη επίθεση ατόμων μέσα σε κουρείο στο Αγρίνιο δέχθηκε ένας νεαρός πελάτης, μέλος της Χρυσής Αυγής, πριν από λίγο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός κουρεύονταν, μέσα σε κομμωτήριο ανδρικών κομμώσεων κοντά στην πλατεία Εθνικης Ενότητας (Καραπανέϊκα)  στο Αγρίνιο, όταν μια ομάδα 4-5 ατόμων εισέβαλε στο κατάστημα και άρχισε να τον χτυπά στο κεφάλι και σε διάφορα σημεία του σώματος του.
Οι άγνωστοι δράστες  που φορούσαν κουκούλες απο τις μπλούζες τους, αλλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους ηταν ευδιάκριτα αμέσως μετά την επίθεση, τράπηκαν σε φυγή, ενώ λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις που κάνουν αναζητήσεις στην περιοχή.
Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες για την κατάσταση του νεαρού, που μετά την επίθεση και αφού είχε τις αισθήσεις του, μπήκε σε ταξί με προορισμό το νοσοκομείο του Αγρινίου. Δεν έχουν επιβεβαιωθεί μαρτυρίες που κάνουν λόγο για επίθεση με χρήση σιδερένιου αντικειμένου.
Το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr είναι γνωστό μέλος της Χρυσής Αυγής και πριν από μερικές εβδομάδες είχε καταγγείλει επίθεση σε βάρος του, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...