Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ο Βορίδης ξεπληρώνει ένα από τα γραμμάτια του, στον…. Ψυχάρη.


Ευτυχίσαμε να το δούμε και αυτό. Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου του «γνωστού» Βήματος, Νίκου Χασαπόπουλου με τίτλο «Χρυσή Αυγή – Η ιστορία, τα Πρόσωπα, η Αλήθεια», ένας από τους παρουσιαστές του βιβλίου είναι κι ο γνωστός για το «καταμαύρο» παρελθόν του και τις διαχρονικά  ακροδεξιές θέσεις του, Μάκης Βορίδης. Ο νέοανανήψας στον υποτιθέμενο δημοκρατικό χώρο  ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ  όπως εξομολογείται στο στενό του περιβάλλον , δέχτηκε με βαριά καρδιά να συμπληρώσει το πάνελ των παρουσιαστών του βιβλίου. Το έπραξε όμως γιατί του το ζήτησε ο ίδιος ο Σταύρος Ψυχάρης, μέσω του διευθυντή του ρ/σ «Βήμα fm» Βασίλη Χιώτη ο οποίος θα συντονίσει και τη συζήτηση. Ως γνωστόν ο Βορίδης έχει άριστες σχέσεις με τον Ψυχάρη και θεωρείται από τους εκλεκτούς του αφεντικού του ΔΟΛ καθώς... εκτός των άλλων  είχε «επιστρατευτεί» για να στηρίξει τον γιο του Ανδρέα κατά την προεκλογική μάχη στην Α΄Αθήνας, και έπεται συνέχεια με …τον δήμο της Αθήνας όπου θα είναι υποψήφιος ο υιός.
Τώρα πως ο «ακροδεξιός με το τσεκούρι» - όπως έχει μείνει στην ιστορία και κουμπάρος του …ΛΕΠΕΝ   θα είναι συμπαρουσιαστής βιβλίου για τη Χρυσή Αυγή με τους ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ Αλέκο Αλαβάνο, τη Λιάνα Κανέλλη και τον Δημήτρη Παπαδημούλη, αυτό μόνο ο Ψυχάρης, ο Χιώτης  ο συγγραφέας Χασαπόπουλος  και ο…. Χίτλερ το γνωρίζουν
Δεν πρέπει κανείς να ξεχνά πως ο σημερινός κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ υπήρξε επικεφαλής της Νεολαίας ΕΠΕΝ, του κόμματος δηλαδή του έγκλειστου δικτάτορα Παπαδόπουλου, και διάδοχος σ' αυτό το πόστο του χρυσαυγίτη Νίκου Μιχαλολιάκου...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...