Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Πλακώθηκαν μεταξύ τους οι γερμαναράδες




Συμπλοκή υπήρξε μεταξύ οπαδών της Μπάγερν και της Ντόρτμουντ λίγες ώρες πριν τον τελικό του Champions League! Τα επεισόδια έλαβαν χώρα σε παρκινγκ δίπλα στο «Γουέμπλεΐ» με τους φιλάθλους των δύο ομάδων να στήνουν ένα σκηνικό μάχης, πετώντας αντικείμενα εκατέρωθεν.
Όλα ξεκίνησαν όταν οπαδοί της Ντόρτμουντ βρέθηκαν σε χώρο στάθμευσης πούλμαν των αντίστοιχων της Μπάγερν και η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει από τα όρια.
Η αστυνομία έκανε την επέμβαση της την κατάλληλη στιγμή και χώρισε τα γκρουπ των δυο οπαδών, που είχαν άγριες διαθέσεις. Οι Γερμανοί όπως φαίνεται και στο βίντεο πετούν στους «αντιπάλους» τους ότι βρουν μπροστά τους και πιάνονται στα χέρια.
Μπορεί το «Γουέμπλεϊ» να χωρά 90.000 κόσμο αλλά υπολογίζεται ότι στο Λονδίνο βρίσκονται πολλοί παραπάνω Γερμανοί για τον μεγάλο τελικό του Champions League. Στο κέντρο του Λονδίνου αρκετοί φίλαθλοι της Μπάγερν και της Ντόρτμουντ ήταν μαζί προσπαθώντας να δώσουν το στίγμα ότι αυτός ο τελικός είναι μια γιορτή για το γερμανικό ποδόσφαιρο αλλά τελικά δεν έλειψαν οι άσχημες σκηνές.
Δείτε τα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...