Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Τσίμπησε αμέσως η …μπεκροκανάτα.



Νέα επίθεση κατά των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου από την μπεκροβουλευτή της ΝΔ, Φ.Πιπιλή. Ανταποδίδοντας το γεγονός ότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΧΑ, Χ.Παππάς το πρωί στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου ζήτησε να ισχύσει το αλκοτέστ για όσους εισέρχονται στο Κοινοβούλιο, είπε στο δελτίο του Alpha: «Ο φασισμός έχει αποδειχτεί ιστορικά ότι νικιέται. Η βλακεία είναι αήττητη. Όταν δε, συνδυάζει το φασίστα, τον ναζί και τον βλάκα μαζί που οπλοφορεί τότε είναι κάτι ανεξέλεγκτο». Αναφερόταν φυσικά στο ότι εκπυρσοκρότησε το πιστόλι του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Αντώνη Γρέγου, στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» από την υπάλληλο της εταιρείας σεκιούριτι που το παραλάμβανε.

Μιλώντας δε στον Alpha, η Πιπιλή κλήθηκε να σχολιάσει και το αίτημα του Χρήστου Παππά να ελέγχονται κατά την είσοδό τους στο Κοινοβούλιο οι βουλευτές για αλκοολισμό και λήψη ναρκωτικών ουσιών είπε: «Να γελάσω; Σέβομαι το δελτίο ειδήσεων. Δεν θέλω να γίνω νερό στο μύλο αυτών των άθλιων υποκειμένων», είπε.
«Ο κ. Παππάς ας κάνει αυτά που κάνει στο σπίτι του, στην οικογένειά του να τα λέει και εκεί που τον παίρνει. Στους ανθρώπους της νύχτας ή τους νυχτερινούς ανθρώπους της ημέρας», πρόσθεσε.



Αφήστε ρε την γυναίκα ήσυχη να απολαύσει το …δημοκρατικό ουίσκι της


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Αήτητη" μέχρι σήμερα κυρία Πιπιλή ήταν η ΝΔ, οι κλοπές, το κομματικό κράτος, τα λαμόγια, η Siemens, οι υποψήφιοί σας στη Θράκης που έβγαζαν φυλλάδια στα Τουρκικά και μιλούσαν για Τουρκική μειονότητα.

Τώρα που αισθάνεστε ότι πάψατε να είστε "αήτητοι", εσείς και τα λαμόγια των υπόλοιπων κομμάτων, βρυγχάστε.

Επί τοις ευκαιρίας, κουβέντα δεν είπατε πριν λίγους μήνες όταν ο Μάκης Τριανταφφυλόπουλος έχασε μία ακόμη φορά το όπλο του.Τότε "σιωπή" από όλα τα ΜΜΕ. Κι ας έχει Ι5 ψυχιατρικό, κι ας μην πήγε στο στρατό λόγω ψυχιατρικών προβλημάτων.
Αλλά τον "Μάκη", δεν άκουσα να τον πείτε ανόητο.
http://taxalia.blogspot.com/2013/05/3-4.html

Τέλος, ο βουλευτής καταγγέλει ότι το όπλο του το παρέλαβε από τους αστυνομικούς της Βουλής και μετέβει απευθείας στο αεροδρόμιο. Γιατί αποκλείεται κάποιος αστυνομικός να το όπλισε για να τον παγιδεύσει;

Σε τελική ανάλυση έκανε το αυτονόητο,
πυροβόλησε προληπτικά στο ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο αφού είχε αφαιρέσει τη γεμιστήρα (ότι κάνουν στο στρατό κάθε μέρα στην αναφορά)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...