Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Οι… «Πηνελόπες» ξαναπλέκουν το πουλόβερ που …ξηλώνουν, λόγω… τροικανών ..μνηστήρων



Μέσω των Οργανισμών που καταργούνται και συγχωνεύονται θα απομακρυνθούν οι πρώτοι δημόσιοι υπάλληλοι.
Με 2000 απολύσεις φαίνεται πως θα ξεκινήσει η απομάκρυνση των συνολικά 4.000 δημοσίων υπαλλήλων.
Όλα δείχνουν πως η αρχή θα γίνει από την κατάργηση 17 οργανισμών όπου υπηρετούν 416 υπάλληλοι. Σε αυτή την περίπτωση οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προς απόλυση θα βρεθούν τουλάχιστον οι μισοί υπάλληλοι. Θα απολυθούν δηλαδή τουλάχιστον 2000 άτομα.
Δείτε  ΕΔΩ ποιοι οργανισμοί καταργούνται

Την ίδια στιγμή γίνονται 5.758 προσλήψεις συμβασιούχων με τους οποίους θα ενισχυθούν οι δήμοι κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2013.
Οι προσλήψεις ξεκινούν αμέσως μετά την έκδοση δύο εγκριτικών αποφάσεων της διυπουργικής επιτροπής, με προτεραιότητα δήθεν την καλύτερη τουριστική εμφάνιση των πόλεων και τη λειτουργία των ανταποδοτικών υπηρεσιών της ύδρευσης, της καθαριότητας και του φωτισμού.
Η δεύτερη, μάλιστα, εγκριτική απόφαση προβλέπει μεγάλο αριθμό θέσεων σε τουριστικές περιοχές για να ενισχυθούν οι πόλεις που "ποντάρουν" πολλά στον τουρισμό.
Οι ειδικότητες είναι πολλές, σε διάφορα τμήματα των Δήμων και καλύπτουν όλες τις κατηγορίες εκπαίδευσης. Επιπλέον καταγράφει 434 προκηρυγμένες εποχικές θέσεις σε 31 δήμους, για τις οποίες υποβάλλονται αμέσως αιτήσεις, καθώς η έγκρισή τους έχει προηγηθεί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...