Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Άμα τον δείτε ρίχτε του και ένα π…… πριν ειδοποιήσετε την… χρυσή αυγή



Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του 23χρονου Αλβανού, ο οποίος κατηγορείται για την αρπαγή της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

Πρόκειται για τον MARJON AJAZI του FATMIR και της RAZIE, που γεννήθηκε στις 25-03-1990 στην Αλβανία και είναι κάτοικος των Λουτρών της Ελευθερούπολης Καβάλας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων.

Από το πρωί της Πέμπτης βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση με τη συνδρομή και ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό της κοπέλας τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από τις 26 Μαΐου.
Το τελευταίο στίγμα της εντοπίστηκε στην περιοχή Ελευθερές της Καβάλας, όπου έφτασε ταξιδεύοντας μόνη της από την Αθήνα με λεωφορείο με στόχο να συναντήσει τον 23χρονο με τον οποίο, το τελευταίο χρονικό διάστημα, είχε επαφές μέσω Facebook. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το πρωί της 27ης Μαΐου, η ανήλικη βρισκόταν μαζί με τον 23χρονο δράστη σε αγροικία, όπου ο ίδιος διέμενε προσωρινά, στα Λουτρά Ελευθερούπολης του Δήμου Παγκαίου.

Ο εντοπισμός του στίγματος της Χρίστινας έγινε μέσω ενεργοποίησης της κάρτας του κινητού της κοπέλας και ενημερώθηκε αμέσως η οικογένειά της.

Ο Αλβανός που άρπαξε την 13χρονη Χριστίνα ποζάρει με... μαχαίρι και λεφτά!

Τα μηνύματα που αντάλλασσαν ο Αλβανός με την Χριστίνα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ -ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-Κ.Κ.Ε ΣΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ...ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ...ΑΠΑΧΘΕΙ ......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...