Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

"Αλλάχ Ακμπάρ" και ….χραπ με την ..χατζάρα τον …αποκεφάλισε .



Απερίγραπτες στιγμές φρικαλεότητας έζησε η πρωτεύουσα της Βρετανίας, το Λονδίνο, σε δρόμο στο νοτιοανατολικό τμήμα του, ένα έγκλημα που παρόμοιο δεν έχει συμβεί ξανά σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Δύο άνδρες νεαρής ηλικίας, μικρότεροι των 30 ετών, επιτέθηκαν με ματσέτες (τα «σπαθιά» με τα οποία έγινε η σφαγή 900.000 στη γενοκτονία της Ρουάντα) σε έναν νεαρό που αποδείχθηκε ότι ήταν Βρετανός στρατιώτης εν ενεργεία και κυριολεκτικά τον αποκεφάλισαν, ενώ συνέχισαν να του επιφέρουν βαρύτατα χτυπήματα κατακρεουργώντας τον κυριολεκτικά.

Στη συνέχεια τον έσυραν στο μέσον του δρόμου και τον εγκατέλειψαν, χωρίς όμως να απομακρυνθούν από το σημείο. Αντιθέτως, άρχισαν να προκαλούν σοκαρισμένους πολίτες που προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί και περίμεναν την αστυνομία… Όταν μετά από ένα ολόκληρο 20λεπτο εμφανίστηκαν αστυνομικοί, άρχισαν να τους προκαλούν, δείχνοντας ότι επιδίωκαν να τους πυροβολήσουν.

Αυτό και έγινε. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρέπει να είναι και οι δύο νεκροί, αν και η από αέρος αποχώρηση του ενός με νοσοκομειακό ελικόπτερο, ίσως αποτελεί ένδειξη ότι βρισκόταν ακόμα στη ζωή.

Το έγκλημα είναι πρωτοφανές, ενώ η προέλευση των δύο δραστών δεν έχει διευκρινιστεί. Είναι βέβαιο ότι τις επόμενες ώρες η είδηση θα είναι από τις κεντρικές σε όλο τον κόσμο…
Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Woolwich στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, γράφει η Daily Mail. Ο στρατιώτης φορούσε ένα μπλουζάκι που έγραφε «Help for Heroes» και δέχτηκε επίθεση με μαχαίρια και μπαλτάδες μετά από τροχαίο. Οι δύο ύποπτοι φέρονται να φώναξαν «Ο Θεός είναι μεγάλος» στα αραβικά, ενώ προσπάθησαν να κινηματογραφήσουν την δολοφονική επίθεση. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία οι δύο άντρες περίμεναν για περίπου 20 λεπτά μέχρι να φτάσει η αστυνομία και στη συνέχεια προσπάθησαν να επιτεθούν στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να δεχτούν τα πυρά τους. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι οι «μανιακοί άντρες», ηλικίας περίπου 20 χρονών, «του επιτέθηκαν άγρια, πετσοκόβοντάς τον»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...