Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Επειδή είδε ότι έπεσαν τα έσοδα των εργολάβων από τα διόδια, τρέχει να προλάβει.



Αισιόδοξος για την επανεκκίνηση των μεγάλων οδικών έργων προς μεγάλη λύπη του μη υπουργού Βορίδη εμφανίστηκε ο Γκαουλαιτερ Χορστ Ράιχενμπαχ, καθώς εκτιμά ότι πληρούνται πλέον οι προϋποθέσεις για την επίτευξη συμφωνίας.
Μιλώντας στην Επιτροπή Ελέγχου του Προϋπολογισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου προέβη σε απολογισμό των ενεργειών της ομάδας δράσης στην Ελλάδα επισημαίνοντας την υλοποίηση συγκεκριμένων προτάσεών της όπως η εξωδικαστική διευθέτηση των διαφορών αλλά και η σύσταση γενικής γραμματείας συντονισμού του κυβερνητικού έργου.
Ανέφερε, επίσης, ότι η ομάδα δράσης αναμένεται να παραμείνει δύο ακόμη χρόνια στην Ελλάδα και υπογράμμισε ότι η επιτυχία της αποστολής της εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη διάθεση της ελληνικής πλευράς να προωθήσει διαρθρωτικές αλλαγές στον τομέα της οικονομίας.
Προέβλεψε ότι ο ελληνικός τραπεζικός τομέας θα αντιμετωπίζει προβλήματα για πολύ καιρό ακόμη και σημείωσε ότι οι πόροι των διαρθρωτικών ταμείων θα μπορούσαν να συμβάλουν στην υπέρβαση του προβλήματος ρευστότητας που ταλανίζει την ελληνική οικονομία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...