Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Heil Hitler....Γρήγορης Λαμπράκης .Πάμε για ….εγκεφαλικό




Ένας από τους ήρωες της αριστεράς θεωρείται αναμφισβήτητα ο Γρηγόρης Λαμπράκης.  Χθες, 22 Μαΐου, συμπληρώθηκαν πενήντα χρόνια από τη δολοφονία του.  Πολλά διαβάσαμε και πολλά ακούσαμε  αυτές τις μέρες για το άτομό του. Μία φωτογραφία όμως και ένα ιδιόχειρο σημείωμα που φέρονται να ανήκουν στον Γρηγόρη Λαμπράκη προκαλούν χιλιάδες εγκεφαλικά στους υποκριτές του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου… 
Δεν έχουμε κανένα λόγο να υπερασπιστούμε την κυβέρνηση εκείνης της εποχής, πόσο μάλλον όταν πρωθυπουργός της Χώρας ήταν ο ψευτοεθνάρχης Καραμανλής, χάρη στον οποίο γιγαντώθηκε η αριστερά. 

Οι αριστεροί όμως, και γενικότερα οι «δημοκράτες», οι οποίοι έχουν αναγάγει τον Λαμπράκη σε συνεχές σύμβολο αναφοράς, ίσως θα ‘πρεπε να είναι περισσότερο προσεκτικοί στις επιλογές τους. Γιατί απ’ ότι φαίνεται στο φωτογραφικό υλικό που παραθέτουμε, ο Λαμπράκης στα νιάτα του είχε, μάλλον, άλλες πολιτικές απόψεις…

Στη μία φωτογραφία ο Λαμπράκης χαιρετάει «φασιστικά» κατά τη διάρκεια των Βαλκανικών Αγώνων στην Κωνσταντινούπολη, στις 20 Οκτωβρίου 1940, «…8 μέρες πριν μας κηρύξουν τον πόλεμο οι Ιταλοί», όπως χαρακτηριστικά γράφει ο ίδιος, στο ιδιόχειρο σημείωμά του στο πίσω μέρος της εικόνας. 

Πολύ μεγαλύτερο σοκ όμως, ίσως πάθουν οι απανταχού «αντιφασίστες» με την κάρτα την οποία απέστειλε από την Γερμανία στις 13 Αυγούστου 1936, περίοδο προφανώς διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων του Βερολίνου.  Ο Γρηγόρης Λαμπράκης περιγράφει στην Ελληνίδα φίλη του, στην οποία έστειλε την κάρτα, την κατάσταση στη Γερμανία και τελειώνει την προσφώνησή του με το σύνθημα Heil Hitler!
Είναι σίγουρο ότι η παρούσα αποκάλυψη θα συζητηθεί προκαλώντας «εγκεφαλικά» σε πολλούς ψευτοδημοκράτες.
θα κάνουμε δύο επισημάνσεις:  

α) Εκείνη την εποχή ήταν μέλη της Ε.Ο.Ν., της Εθνικής Οργάνωσης Νεολαίας του Μεταξά δηλαδή, δύο ακόμα «Ιερά τέρατα» της αριστεράς, ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Μανώλης Γλέζος.  Άρα χαιρετούσαν και εκείνοι «φασιστικά»…  Το ψυχικό και πνευματικό δηλητήριο του κομμουνισμού τους προσέβαλε αργότερα. 

β) Αν ζούσε σήμερα ο Γρηγόρης Λαμπράκης, και έπραττε όσα δείχνει το υλικό που παραθέτουμε, με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο, θα είχε σοβαρό πρόβλημα και για τον «φασιστικό» χαιρετισμό και για το σύνθημα Heil Hitler…



6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η συνάντηση των ακρών συνεχίζεται

Ανώνυμος είπε...

Μόνο το άλφα να δει κανείς στα δύο κείμενα θα καταλάβει ότι είναι 2 διαφορετικοί γραφικοί χαρακτήρες και δεν ανήκουν στο ίδιο άνθρωπο. Κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να μας ταΐζουν κουτόχορτο.

Ανώνυμος είπε...

Kαι στην φώτο το...αλφα αλλάζει;

Ανώνυμος είπε...

Αυτό με το άλφα μου άρεσε. Για τον φασιστικό χαιρετισμό …μόκο. Εκτός εάν πουν ότι είναι φωτομοντάζ.

Ανώνυμος είπε...

Τον Λαμπράκη τον έφαγε το Κ.Κ.Ε που έψαχνε για νεκρό που θα έριχνε τον Καραμανλή, διότι ενώ γνώριζε ότι κινδύνευε η ζωή του τον άφησε απροστάτευτο. Έξαλλου δεν ήταν και κατά δικός τους. Ως ανεξάρτητος κατέβαινε. Μετά τον καπηλεύτηκαν ασύστολα.

Ανώνυμος είπε...

50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ (πάλι) ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ. Το ντοκουμέντο που αποκαλύπτει πως λειτουργεί η εξουσία στην Ελλάδα τα τελευταία 70 χρόνια σε ένα άθλιο ταγκό διαπλοκής. Ο λόγος που αυτό το ντοκουμέντο αποκρύπτεται είναι απλός: Το αθώο αίμα χρειαζόταν για να θρέψει τους εφιάλτες του λαού.
Το αθωο αίμα του Λαμπράκη, έφερε την χούντα. Το αθώο αίμα των παιδιών του Πολυτεχνείου, έφερε τον αρχιφασίστα Ιωαννίδη και την Εθνική καταστροφή. Το αθώο αίμα του Αλέξη Γρηγορόπουλου, έφερε την νέα κατοχή. Εάν δεν αναζητήσουμε μόνοι μας την αλήθεια, μόνο όλεθρος μας περιμένει. Το ταγκό των Γκοτζαμάνηδων χρειάζεται πάντα δύο.
Γιατί αποκρύπτουν λοιπόν ακόμα και σήμερα την μαρτυρία του ήρωα Τίγρη; Που ο ίδιος ζήτησε να αποκαλυφθεί μετά θάνατον ώστε ουδείς να μην τολμούσε να τον κατηγορήσει για σκοπιμότητα; Γιατί το αθώο αίμα είναι το καύσιμο των βαμπίρ της εξουσίας. Των “δεξιών” Ιωαννίδηδων και των “αριστερών” Σημίτιδων
Μήπως το αίμα του Βελουχιώτη δεν έχυσαν με χαρά οι συνεργάτες των ναζί και ξέπλυναν με αυτό τον ρόλο τους ένθεν κακείθεν;
Ολόκληρο το αφιέρωμα Η μεγάλη Αποκάλυψη για τη δολοφονία Λαμπράκη. Για να καταλάβετε πως δουλεύει η πολιτική και να δείτε ποιοί εξουσιάζουν έως σήμερα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...