Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Φτάνει ποια με την Ryanair.έλεος .Θα πάρετε το κατιτίς σας από τον …Βασιλάκη.



Παρακολουθούμε ότι πληθαίνουν τα δημοσιεύματα κατά της Ryanair. Κανένας όμως δεν μπαίνει στον κόπο να πει ότι κάνει δρομολόγια ΧΑΝΙΑ- ΚΥΠΡΟ με 50 ευρώ μετ΄ επιστροφής πράγμα που έχει διασύρει τις άλλες εταιρίες. Εδωσε όμως μεγάλη ώθηση στον τουρισμό των Χανίων . Τι ενδιαφέρει τον κοσμάκη ρε ρεμάλια τα..εσωτερικά μιας ξένης εταιρίας ; Σημασία έχει ότι εν καιρό κρίσης μπορούν οι πολίτες να ταξιδεύσουν στο ένα τέταρτο της τιμής των άλλων εταιριών που μας σφάζουν ασύστολα .
Ξέρεται ρε παλιομαλάκες πόσο έχει το εισιτήριο  ΑΡΑΞΟ-ΠΑΦΟ μετ΄επιστροφης; MONO 80 EYΡΩ.  Άντε λοιπόν να γαμηθείτε και αφήστε τις αβάντες στις πανάκριβες κολοεταιρίες

Γράφουν λοιπόν....Σε μπελάδες μπαίνει η συνεχώς αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair, έπειτα από την καταγγελία - βόμβα υπαλλήλων της πως δουλεύουν ανασφάλιστοι και πληρώνουν μόνοι τους τις στολές, τις ταυτότητες και τα μεταφορικά.
Ορισμένοι πιλότοι της εταιρείας έστειλαν επιστολή στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Ιρλανδίας και τονίζουν ότι η Ryanair, μέσω της πολιτικής χαμηλού κόστους, τους αντιμετωπίζει ως «εξωτερικούς συνεργάτες» και όχι ως υπαλλήλους.
Σύμφωνα, μάλιστα, με το σκεπτικό της εταιρείας όσοι δεν έχουν ιδιωτική ασφάλιση δουλεύουν ανασφάλιστοι, καθώς, κάθε πιλότος έχει νομική και ηθική υποχρέωση να μην πετάξει εφόσον κρίνει ότι δεν είναι σε θέση να κάνει τη δουλειά του.
Εκπρόσωπος της εταιρείας, ωστόσο, διαψεύδει τις καταγγελίες και προειδοποιεί πως όποιος από τους πιλότους υπογράψει αυτή την επιστολή θα βρεθεί αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο απόλυσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...