Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Η ....«Καταπολέμηση των εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας»





Όλο το “ζουμί” βρίσκεται στο άρθρο 7 του νομοσχεδίου. Για παράδειγμα, ένας Έλληνας ανθρωπιστής, βλέπει τον Πακιστανό ισλαμιστή να μαχαιρώνει εργάτη από το Μπανγκλαντές, τον οποίον ο ίδιος τον έχει “πουλήσει” στο ντόπιο αφεντικό. Εάν τον εμποδίσει, αυτομάτως το μαντρόσκυλο του δουλοκτήτη, έχει τα δικαιώματα που βλέπετε. Εάν όπως είθισται (και στην περίπτωση της Μανωλάδας) ο δουλοκτήτης είναι προοδευτικός ή -ακόμα χειρότερα- χρηματοδότης κάποιας “αντιρατσιστικής” ΜΚΟ, τότε ο Έλληνας ανθρωπιστής, θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα άθλιο σύστημα που θα τον εξοντώσει ηθικά και οικονομικά.

Εν κατακλείδι, με αυτό το νομοσχέδιο, κάποιος γραφικός και ανιστόρητος “νεοναζί” δεν θα μπορεί να μιλά για τους κακούς Εβραίους, θα μπορούν όμως να συνεχίσουν να τους σφάζουν οι “κατατρεγμένοι” ισλαμιστές, διαχρονικοί συνεργάτες των ναζί.

Μία παρέα από “ντόπιους” της γειτονιάς, δεν  θα μπορεί να “παρέμβει” σε ένα “ισλαμικό πολιτιστικό κέντρο” σαν αυτά που στήνει ο Καμίνης, το “κέντρο” όμως θα μπορεί ανενόχλητο να εκπαιδεύει Μουτζαχεντίν, κηρύσσοντας το μίσος κατά των απίστων, των εβραίων, των ομοφυλοφίλων και των γυναικών που κυκλοφορούν χωρίς μπούργκα.

Εν κατακλείδι, αυτό το νομοσχέδιο, δεν είναι απλά “άστοχο”. Είναι επικίνδυνο και ενδέχεται να εξυπηρετεί απολύτως σκοτεινά συμφέροντα. Αυτά που ήδη θησαυρίζουν πάνω σε κομματιασμένους μετανάστες.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε αναλυτικά όλο το σχέδιο νόμου

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε αναλυτικά την αιτιολογική έκθεση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...