Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Ο Γιώργος πήρε το΄οπλο του και..πυροβολεί …ένθεν και κείθεν



Σε συνέντευξή του σε εφημερίδα ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ… Καρατζαφέρης μεταξύ άλλων λέει. “Ο Τσίπρας έχει όλα τα εχέγγυα να γίνει Πρωθυπουργός. Είναι υπάκουος και προσαρμοστικός. Είναι σαν το λαστέξ. Είναι ό, τι χρειάζεται για να γίνει Πρωθυπουργός αρεστός στους έξω. Δεν έχει την κόντρα και τη δύναμη να αντισταθεί”. Επίσης αναφέρεται και στον ΣΑΜΑΡΑ ερωτηθείς πως βλέπει τη συνεργασία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, επισημαίνει: “Εγώ 30 χρόνια , όπως και η βάση, πολεμάμε αυτό το ΠΑΣΟΚ και τώρα έγιναν εταίροι στην εξουσία. Ο κ. Σαμαράς σε ομιλία του στο Αιγάλεω είχε πει μερικές μέρες πριν από τις εκλογές ότι με καμία έννοια και δύναμη δεν θα συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ. Το είχε πει κατηγορηματικά. Αυτό το… κατάπιε λόγω των αναγκών που υπήρξαν. Όμως το να δίνουμε συγχωροχάρτι στο ΠΑΣΟΚ , είναι το μεγάλο λάθος της μεγάλης παράταξης. Θα βρεθούμε κατηγορούμενοι γι’αυτό. Γιατί στην ουσία, ο κ. Σαμαράς είναι συνήγορος-είναι συνήγορος υπεράσπισης των ανομημάτων τόσο του Παπανδρέου όσο και του υπόλοιπου ΠΑΣΟΚ.
Σε ερώτηση αν πιστεύει ότι θα έχει πρόβλημα συνοχής η κυβέρνηση από το ζήτημα των πλειστηριασμών, ο κ. Σαμαράς τονίζει:” Δεν ξέρω αν είναι η κυβέρνηση αυτή που θα το αποφασίσει. Η τρόικα είναι αυτή που ρισκάρει να χάσει τους καλούς της ΄’συνεργάτες’. Από εκεί και πέρα ο κ. Σαμαράς πρέπει να αντιληφθεί ότι τα όρια της αντοχής έχουν στενέψει. Αν έβαζαν αυτή την στιγμή ένα παραβάν, ουδείς θα ψήφιζε τίποτα από όλα αυτά που αναγκάστηκαν να ψηφίσουν τον τελευταίο χρόνο οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, τουλάχιστον αυτούς που ξέρω καλά, έναν-έναν”.
Αναφερόμενος στην Χρυσή Αυγή, ο κ. Καρατζαφέρης, υπογραμμίζει ότι είναι ένα “φαινόμενο που πρέπει να προσβάλλει τη συνείδηση όλων των Ελλήνων”.
“Είναι προϊόν της απογοήτευσης. Είναι οι τιμωροί. Και κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά… Αυτό το φαινόμενο θα το αντιμετωπίσει η Ελλάδα πολύ σκληρότερα απ’ό,τι την τρόικα την επόμενη ημέρα. Τα δεινά που θα μας επιφυλάξει μια παντοδυναμία της Χρυσής Αυγής θα είναι μεγαλύτερα και περισσότερα απ’ ό,τι τα δεινά της τρόικας” , προσθέτει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...