Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Γεια σου ρε μεγάλε… Κουτσούμπα .Να πάτε παρέα και στον… Μελιγαλά.



Ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας που από ότι φαίνεται ζηλεύει τα εκλογικά νούμερα του …Καρατζαφέρη  πραγματοποίησε λένε σήμερα τηλεφωνική παρέμβαση στον υπουργό Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη, με θέμα το κλείσιμο και τις συγχωνεύσεις δημόσιων νοσοκομείων, σύμφωνα με δελτίο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του κόμματος.
Κατά την διάρκεια της συνομιλίας ο γραμματέας του ΚΚΕ, ζήτησε από τον Άδωνι, να μην συγχωνευτεί αν αυτό μπορεί να είναι εφικτό, το νοσοκομείο της Αγίας Βαρβάρας, καθώς βρίσκεται σε μία λαϊκή γειτονιά. Το ενδιαφέρον που έδειξε ο γραμματέας του ΚΚΕ ήταν έντονο. Η απάντηση που πήρε από τον …υπουργό ήταν πως το θέμα έχει ήδη συζητηθεί με τους εργαζομένους - οι οποίοι στην πλειοψηφία τους πρόσκεινται συνδικαλιστικά στο κομμουνιστικό κόμμα- και έχει σχεδόν  επιτευχθεί συμφωνία , για την μεταπήδηση τους σε άλλο νοσοκομειακό συγκρότημα.

Πρόσεξε πολύ γιατί θα σηκωθεί ο Στάλιν από τον τάφο του και θα σε …… Α …να χαθείς ψευτοκουμμουνιστάκο που αποδέχεσαι θεσμικό ρόλο σε ….εντεταλμένους γερμανοτσολιάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...