Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

ΛΕΠΑ :Τα λουλούδια στην κυρία από μένα



Καλά ρε Λευτέρη η…. μανούλα σου δεν μπορεί χωρίς …ουίσκι;

«Έχουμε και πέντε φίλους που τους κερνάμε. Εσείς αν ερχόσασταν η μάνα σας δεν θα την κερνούσατε; Θα κόβατε απόδειξη;».

Με αυτό τον τρόπο επέλεξε να σχολιάσει ο Λευτέρης Πανταζής το λουκέτο που έβαλε το ΣΔΟΕ στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε, επειδή διαπιστώθηκε ότι...
δεν κόβονταν αποδείξεις. Όπως ανέφερε μάλιστα  ρεπορτάζ του το Mega, σε 17 τραπέζια, στα οποία ο λογαριασμός ξεπερνούσε τα 1.000 ευρώ, δεν υπήρχε ούτε μία απόδειξη.

Ο γνωστός τραγουδιστής από την πλευρά του, εμφανίστηκε οργισμένος για την απόφαση του ΣΔΟΕ γιατί, όπως υποστηρίζει, οι αποδείξεις που δεν κόπηκαν, ήταν...κεράσματα.
και όχι μόνο δεν διέψευσε και δεν καταδίκασε το γεγονός ότι το μαγαζί όπου εργαζόταν φοροδιαφεύγει, αλλά εμφανίστηκε και εξοργισμένος, μιλώντας στους δημοσιογράφους που τον «πολιόρκησαν» για να του αποσπάσουν δηλώσεις.

Και πέρασε μάλιστα στην αντεπίθεση, σχολιάζοντας πως «κάποιοι αποφάσισαν ότι 50 οικογένειες θα μείνουν χωρίς φαγητό».



Ο έλεγχος του ΣΔΟΕ στο κέντρο "Lido Live" , που βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, έγινε το βράδυ της Παρασκευής και αφού διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις, δόθηκε αμέσως η εντολή να σφραγιστεί για 48 ώρες...

 Λίγη ώρα πριν κλείσει το μαγαζί το Σ.Δ.Ο.Ε. ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Μύρτσου στον ΑΡΕΝΑ FM, στην οποία ο Μύρτσος τον ρώτησε πως βλέπει τα κλείσιμο μαγαζιών που τραγούδησε ο Ρέμος κι άλλοι καλλιτέχνες, για φοροδιαφυγή κι εκεί ο Λευτέρης έδωσε μια πολύ ...νομιμόφρονα απάντηση, ότι δηλαδή ο ίδιος "προσέχει σε ποιά μαγαζιά πηγαίνει, ξέρει αν οι επιχειρηματίες είναι νόμιμοι, ο ίδιος καθορίζει τις τιμές, που είναι πολύ προσιτές (120 ευρώ το απλό)" κ.λ.π.

Βεβαίως, "ξεφτιλίστηκε" επειδή διαβεβαίωνε ότι αυτός είναι παλιά καραβάνα και δεν την πατάει συνεργαζόμενος με επιχειρηματίες που φοροδιαφεύγουν, αλλά λίγο τον νοιάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...