Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

"You... no Alvaro Mejia?" (με video!)





Μπέρδεψαν την …φανέλα με το ..σώβρακο.

Ο πανευτυχής τουρίστας με την όμορφη συνοδό του δεν θα φανταζόταν ποτέ, ότι θα τύγχανε υποδοχής Μεσία στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου… -  Δεξιά ο Αλβάρο Μεχία, που ξεσήκωσε τον ενθουσιασμό των φίλων του Εργοτέλη!

Απολαύστε… Ζήστε το στο βίντεο που ακολουθεί!

Από τα πλέον ευχάριστα και διασκεδαστικά περιστατικά από τον κόσμο του ποδοσφαίρου, με ισχυρή αίσθηση χιούμορ, κατέγραψε η κάμερα της Κρήτη TV, από την άφιξη του  Άλβαρο Μεχία για τον Εργοτέλη! Στις δύσκολες μέρες που περνάμε, μέσα από τόσες μνημονιακές πιέσεις στην καθημερινότητά μας, σκέφτηκα, ότι θα έχουμε λόγο να γελάσουμε με την καρδιά μας και πρώτα απ' όλους, οι παριστάμενοι φίλοι της Ηρακλειώτικης ομάδας και μαζί οι συνάδελφοι ρεπόρτερ και φωτορεπόρτερ! Οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές του βίντεο!


Η υποδοχή του τουρίστα και η έξοδος του Μεχία από άλλη πόρτα!


Πάμε…
Ο κόσμος του Εργοτέλη έχει συγκεντρωθεί στο «Νίκος Καζαντζάκης» περιμένοντας να αποθεώσει τον Άλβαρο Μεχία που ήλθε να ενισχύσει μεταγραφικά την ομάδα.
Περιμένοντας καρτερικά την άφιξη της πτήσης από την Αθήνα, όπου επέβαινε ο Ισπανός στόπερ. Η αναγγελία της προσγείωσης… Η έξοδος των επιβατών… Η ετοιμότητα των οπαδών… Όλα σε κίνηση…


ΣΚΗΝΗ ΠΡΩΤΗ

Πρώτος βγαίνει στο χώρο της υποδοχής ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης… Ακούει ιαχές και επιφωνήματα χαράς… Σκάει χαμόγελο!
-Λες; Θα αναρωτιέται.
 - Για μένα;…
Βλέπει αμέσως κιτρινόμαυρα.
-Α, του Εργοτέλη είναι…
Συνεχίζει να χαμογελά. Ευκαιρία! Τον πλησιάζει ο Γιώργος Μιμίκος: «Δήμαρχε σε πήραν και σένα μεταγραφή στον Εργοτέλη;» Ο Κουράκης, αύξησε την ένταση στο χαμόγελο του και προσπερνά, καταλαβαίνοντας αμέσως περί τίνος πρόκειται…

ΣΚΗΝΗ ΔΕΥΤΕΡΗ

Ο κόσμος είχε ήδη όλη την προσοχή του στραμμένη στην άφιξη του Αλβαρο Μεχία…
Νάτος!
Ένας υψηλόσωμος, 30ντάρης, ωραίος, σε στυλ ποδοσφαιριστή, τραβάει το καρότσι με τις αποσκευές, συνοδεύοντας μια όμορφη γυναίκα.
«Αυτός είναι…» παίρνει μπροστά το συλλογικό μυαλό και αρχίζουν σωρηδόν τα χειροκροτήματα!
Τρελαίνεται ο άνθρωπος καθώς εξέρχεται χειροκροτούμενος!
Να… κι αυτός χαμόγελα και η σύντροφος του να τρελαίνεται από αυτό που ζει για τον γοητευτικό της άνδρα.
-Ακούγεται η φωνή: «Αυτός είναι;»
Ποιος να ακούσει; Το ερώτημα πνίγεται στα χειροκροτήματα της μάζας μέσα κι έξω από την αίθουσα!
Ιαχές! Παλαμάκια!  Το αεροδρόμιο σείεται!

«Αλβάρο Μεχία, Καλή Επιτυχία»!!!
«Αλβάρο Μεχία, Καλή Επιτυχία»!!!

Πανικός!
Τρέχουν οι δημοσιογράφοι, τρέχουν οι φωτορεπόρτερ να αποθανατίσουν τις πρώτες αντιδράσεις της σπουδαίας μεταγραφής του Εργοτέλη. Άλλος με κινητό, άλλος με κάμερα, άλλος με μαγνητόφωνο, καταγράφει, γράφει, σημειώνει…
Στο καρότσι του χειροκροτούμενου, υπάρχει ήδη μια πλούσια ανθοθέσμη, τυλιγμένη στα κίτρινα!!! Ο κόσμος του βάζει κασκόλ, τον αγκαλιάζει… τον φιλάει… Και τα φλας παίρνουν φωτιά!!!


ΣΚΗΝΗ ΤΡΙΤΗ

Η μαμά Ντάλτονς αγαπημένη στον κόσμο του Εργοτέλη, έχει αρχίσει να καταλαβαίνει πως κάτι άλλο παίζεται εδώ. Το ερώτημα «Αυτός, είναι;» πλανιόταν στο μυαλό της… Κάτι ακούει να λέγεται πως αυτός δεν είναι ο παίκτης που περιμένουν!
Πλησιάζει με χαμόγελο στο ζευγάρι… και απευθύνεται στον άνδρα:
«You… no Alvaro?»
«You… no Alvaro?»,  επαναλαμβάνει

Η γυναίκα του ανθρώπου που γνωρίζει την αποθέωση έτσι ξαφνικά, έχει τρελαθεί. Γελάει, γελάει, γελάει… Δεν πιστεύει αυτό το όμορφο που ζει…

«Νo Alvaro…  Νo Alvaro… Tourist... Tourist»!!!
(Τα λουλούδια έξω από το καρότσι του τουρίστα και στα χέρια των οπαδών, ξανά…)


ΣΚΗΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ


Την ώρα που ο Κουράκης και ο τουρίστας με την όμορφη συνοδό του, ζούσαν τις σκηνές… ο πραγματικός Άλβαρο Μεχία, οδηγούταν να  βγει από άλλη έξοδο αφίξεων!!!
Όπως και έγινε… και νάτος γεμάτος λάμψη έξω στο χώρο της αίθουσας αφίξεων του αεροδρομίου!!!

Έπεσε πολύ γέλιο απ' όλους, και η υποδοχή του Ισπανού άσου, έγινε με ακόμη πιο μεγάλη ένταση σε αποθέωση!!!
Και προς μεγάλη χαρά ο νέος παίκτης του Εργοτέλη, άρεσε πιο πολύ στον κόσμο… και σαν εμφάνιση και σαν ποδοσφαιρική αντίδραση μπροστά στις κάμερες και στα μικρόφωνα!

Απίστευτο και συνάμα χαριτωμένο περιστατικό που κανείς που εκεί κανείς δεν θα ξεχάσει ποτές. Πόσο μάλλον ο τουρίστας και η όμορφη γυναίκα του, που αποζημιώθηκαν για τις διακοπές τους, πριν καλά πατήσουν στο νησί! Τους βλέπουμε να εντάσσονται στο φαν κλαμπ του Εργοτέλη, εφ΄ όρου ζωής!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...