Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Εάν δεν παίρνεις κάποιον από τους υπαίτιους μαζί σου. Πας… σαν τον σκύλο στο αμπέλι.



Σοκ λένε στον κόσμο της μόδας και όχι μόνο προκάλεσε η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του πασίγνωστου σχεδιαστή μόδας Μιχάλη Ασλάνη. Υπάρχουν ομως χιλιάδες Ασλάνηδες που εχουν χαθεί  και ειναι ξεχασμένοι.
Ήταν λίγο πριν από τις 15:00 όταν η είδηση έγινε γνωστή: ο Μιχάλης Ασλάνης είχε βρεθεί νεκρός, μια ώρα πριν, στο σπίτι του στο Κολωνάκι. Τον βρήκε πεσμένο δίπλα στο κρεββάτι του η υπεύθυνη του ατελιέ του, η συνεργάτης του που είχε κλειδιά του σπιτιού του.
Ο στενός του συνεργάτης, Γιώργος Κουτρούλιας, ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο σπίτι του γνωστού σχεδιαστή μόλις έμαθε το τραγικό νέο. «Μπήκα μέσα και είδα 3-4 καρέκλες πεσμένες στο πάτωμα. Δε με άφησαν να προχωρήσω πιο μέσα», είπε στους δημοσιογράφους, εμφανώς συγκλονισμένος από το χαμό του φίλου και συνεργάτη του. 
Οι κλήσεις στα τρία κινητά που διατηρούσε (ένα προσωπικό και δυο επαγγελματικά) από συγγενείς και φίλους ήταν συνεχείς. Τον έψαχναν και δημοσιογράφοι για μια συνέντευξη
Σε ερώτηση του NewsIt, δεν έκρυψε πως τον τελευταίο καιρό είχε ταλαιπωρηθεί πολύ τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. «Δεν είχε τις αντοχές του 40αρη πια. Η πίεση ήταν μεγάλη. Το ατελιέ στου Ψυρρή δεν πήγε καλά, είχε κάποια ψυχολογικά προβλήματα», είπε. 

Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται στην αρχική μας σελίδα. Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...