Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Γιατί δεν αναφέρει σχεδόν καμία κότα την αθώωση του άθλιου Παπακωνσταντίνου;



Στα μέσα Ιουλίου η ψευτοβουλή  με 220  ψήφους υπέρ (κατά 35, παρών 11) για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, 206 ψήφους υπέρ (κατά 42, παρών 18) για το αδίκημα της απιστίας και 166 ψήφους υπέρ (κατά 34, παρών 67) για το αδίκημα της νόθευσης εγγράφου η Ολομέλεια της Βουλής -λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης- ζήτησε την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, για δύο κακουργήματα και ένα πλημμέλημα, σχετικά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Όλοι αυτοί οι μαλάκες δεν ήξεραν ότι τα αδικήματα του ήταν με τον πρόστυχο νόμο του Βενιζέλου ,όπως εξάλλου είναι και ο ίδιος, παραγραμμένα ; Γιατί χρειαζόταν να μας στοιχίσει τόσα λεφτά σε αμοιβές στους βολευτάδες  μία υπόθεση που ήταν εξ΄΄αρχης ..χαμένη;

Έλεγαν πολλοί ότι ο Παπακωνσταντίνου θα παίξει το ρόλο της Ιφιγένειας. Ότι θα πληρώσει μόνο αυτός για τα όργια που οδήγησαν τη χώρα στο ΔΝΤ και την καταστροφή και οι άλλοι θα τη σκαπουλάρουν. Ποιος σας είπε όμως ότι θα πληρώσει έστω και αυτός; Πιθανόν από μέσα του να ..γελούσε, γνωρίζοντας εκ΄των προτέρων ότι είναι παραγραμμένες οι βρωμιές του.

Το Δικαστικό Συμβούλιο έχει ήδη καταλήξει σε απόφαση για την υπόθεση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, και αυτή αναμένεται να οδηγεί στην παραγραφή των αδικημάτων για τα οποία κατηγορείται ο άλλοτε πανίσχυρος εντεταλμένος και εντολοδόχος "τσάρος" της ελληνικής οικονομίας επί επάρατης εποχής Γιώργου Παπανδρέου, κάνει ο "Μικροπολιτικός" των "Νέων", αλλά είναι παγκοίνως γνωστό αφού το έχουν διαρρεύσει με τρόπο για να το εμπεδώσουμε.

Προσέξτε: δε το λέμε εμείς. Δε το λέει καμιά αντιμνημονιακή πηγή. Το έγραψαν τα απολύτως συστημικά Νέα! Προφανώς, για να προετοιμάσουν το έδαφος με άνωθεν εντολή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα, λοιπόν, η απόφαση θα ανακοινωθεί μόλις επαναλειτουργήσουν τα δικαστήρια, και θα τεκμηριώνει με νομικά επιχειρήματα την παραγραφή των αδικημάτων που βαρύνουν τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
Δηλαδή ένας μπήκε στο κάδρο και αυτός θα στρίψει δια του αρραβώνως; Αντί να κάτσουν στο σκαμνί και οι υπόλοιποι που βίασαν με το έτσι θέλω τη ζωή μας και υποθήκευσαν το μέλλον των παιδιών μας, θα τη σκαπουλάρει και ο μόνος που "στοχοποιήθηκε".








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...