Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Χρειάζονται δεκατρείς προϊστάμενοι για …να… της κάνουν ..αέρα



Ελλάδα 2013. Το ανυπόληπτο Δημόσιο με τους Οργανισμούς, τις Γραμματείες, και τους Φαρισαίους συνεχίζει να λειτουργεί με την λογική προσωπικών φέουδων για τις ανάγκες προσωπικών φιλοδοξιών τις οποίες πληρώνουμε τα κορόιδα. Επιμένουν οι κ.κ. Στουρνάρας και Μητσοτάκης ότι δεν υπάρχουν Γραμματείς και Οργανισμοί του Δημοσίου που περισσεύουν. Aπολαύστε λοιπόν το οργανόγραμμα της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων.
Καλώς ήλθατε στην Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων. Ναι υπάρχει ακόμη αυτή η Γραμματεία και όχι μόνο υπάρχει αλλά ζει και βασιλεύει υπό την σκέπη του Υπ. Εσωτερικών. Μόνο που η Γενική Γραμματεία Ισότητας αποτελεί ένα Ανεξάρτητο φέουδο στο οποίο τον απόλυτο έλεγχο έχει η κ. Βάσω Κόλλια.
Κι επειδή το "δικό τους " κορίτσι έπρεπε με κάποιο τρόπο να το αποκαταστήσουν του ανάθεσαν την Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων (είναι και πολλά πλέον τα άτιμα τα φύλα). Η κ. Κόλλια λοιπόν για να έχει (κόσμο) να προΐσταται δημιούργησε ένα πολυδαίδαλο σχήμα που παραπέμπει στον κολοσσό της Apple. Μόνο στο site της Γραμματείας εντοπίσθηκαν  τουλάχιστον 13 προϊστάμενοι (!) ζωή να έχουν οι άνθρωποι, ώστε να πληρώνονται με μισθά προϊσταμένων. Φυσικά όλους αυτούς τους νοματαίους της Γραμματείας Ισότητας των Φύλων  τους πληρώνει ο χρεοκοπημένος ελληνικός λαός ο οποίος παθαίνει κατάθλιψη κάθε φορά που η Τρόικα πατάει το πόδι της στην Αθήνα. Αυτό το διάστημα λοιπόν η συγκριμένη Γραμματεία της οποίας επικεφαλής (Βάσω Κόλλια)  είναι ένα πρόσωπο με πολιτικές φιλοδοξίες όπως δείχνει το βιογραφικό της, είπε να μοιράσει στα συστημικά MME  του διαδικτύου κι άλλο χρήμα για τις ανάγκες της επικοινωνίας μιας καμπάνιας για την κακοποίηση των Γυναικών, το banneraki της οποία παραπέμπει σε μια σελίδα του Facebook!
Περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...