Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Η δική μας δημοσκόπηση πάντως μέχρι στιγμής, δείχνει …..άλλα.



Θελήσαμε να κάνουμε μια δημοσκόπηση στην οποία μέχρι στιγμής έχουν ψηφίσει πάνω από δυο χιλιάδες διαφορετικοί επισκέπτες διότι υπάρχουν δικλείδες που δεν επιτρέπουν να ψηφίσει το ίδιο άτομο δυο φορές. Τα αποτελέσματα που βλέπετε μας έχουν ξαφνιάσει. Ασφαλώς και δεν είναι πλήρως αντιπροσωπευτικά σε ότι αφορά τις εκλογές διότι είναι ιντερνετικο Γκάλοπ που δεν μπαίνουν πάρα πολλοί ηλικιωμένοι αλλά δείχνουν την τάση των βουβά διαμαρτυρόμενων πολιτών. Και τα μισά εάν λάβουμε σοβαρά είναι σε ευθεία αντιδιαστολή με αυτά που παρουσιάζουν τα συστημικα Μ.Μ.Ε που αναφέρουν πως…..

Παρά το στραπάτσο του Αλέξη Τσίπρα στην Βουλή, είναι τόση η συσσωρευμένη οργή που δίνει αέρα στα πανιά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ειδικά οι αναποφάσιστοι "ψηφίζουν" δαγκωτό ΣΥΡΙΖΑ. Οι πληροφορίες από τις κυλιόμενες σφυγμομετρήσεις της κοινής γνώμης θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται με μια διαφορά 7-10 μονάδων!
"Έρχεται...", λένε χαρακτηριστικά οι δημοσκόποι.
Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν βρίσκεται ανάμεσα στο 32-34%, ακολουθεί η ΝΔ με ένα ποσοστό κοντά στο 22,5%, το ΠΑΣΟΚ στο 5%, οι ΑΝΕΛ στο 7,5%, η Χρυσή Αυγή ανάμεσα στο 7-9%, το ΚΚΕ στο 5% και η ΔΗΜΑΡ στο 3,5%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...