Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Για όλα φταιν΄ οι γκόμενες ,οι πρώην και οι επόμενες.




”Ένα ένα έρχονται στα φώτα της δημοσιότητας τα στοιχεία της πολύς καλής σχέσης που διαθέτει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με το άρρωστο αφεντικό της Δημήτρη Κοντομηνά… Η αντιπαθητική παρουσιάστρια του «Μες Στην γυμνή Χαρά» και προσεχώς ιδιοκτήτρια του Αlpha βρέθηκε σε επίσημη πρεμιέρα θεατρικής παράστασης το βράδυ της Τρίτης .Ούτε η κρίση δεν αγγίζει την Σπυροπούλου η οποία φόρεσε παπούτσια Giuseppe Zanotti αξίας £715.00 (περίπου 860€) σύμφωνα με το pressarismenos.blogspot. Φανταστείτε όταν θα γίνει η ΚΥΡΙΑ του σταθμού τι θα φοράει…!
Μέχρι και στο Παρίσι την πήγε Ταξιδάκι αστραπή στο Παρίσι πραγματοποίησε πριν από λίγο καιρό η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με την φωτό ντοκουμέντο της παρουσίας της στην πόλη του φωτός να την επιβεβαιώνει και η ίδια με φωτογραφία της που ανέβασε στο twitter της.
Η ξανθιά ανερχόμενη τηλεπερσόνα, πόζαρε στην σουίτα της με θέα τον Πύργο του Άιφελ, αποκαλύπτοντας το πόσο όμορφα περνάει.
Και δεν ήταν μόνη της σε αυτό το ταξίδι .Όλοι το ξέραμε το διαβάσαμε και στο περιοδικό CIAO πως ταξίδεψε στην πόλη του Έρωτα, μαζί με τον Δημήτρη Κοντομηνά, που σύμφωνα με πληροφορίες ναύλωσε το ιδιωτικό του αεροσκάφος για την ινκόγκνιτο μεταφορά τους.
Και δεν ήταν μόνο οι δυο τους… Στο παρέακι τους ήταν και ο Λάκης Λαζόπουλος με την Χρύσα Ρώπα. Αυτά είναι μεγαλεία.”
Η ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΦΟΡΕΣΕ ΤΑ 600 ΕΥΡΩ COCO CHANEL ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΒΟΛΤΑ Δείτε το … 

Η ΔΙΣΕΓΓΟΝΗ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ Κ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΦΟΡΕΣΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΩΝ 860 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ … ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ‼!


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΗ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΧΥΣΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ Η ΟΧΙ ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΩ ΠΩ ΧΟΛΗ ΡΕ ΙΧΝΟΣ ΧΑ ΧΑ

της πολύς καλής σχέσης που διαθέτει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου...
με το ΑΡΡΩΣΤΟ αφεντικό της Δημήτρη Κοντομηνά…

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ!!!

ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...
Η ΔΙΣΕΓΓΟΝΗ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...