Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Βρήκε τον Ξηρό, και παίρνει … την… αμοιβή.



Μόλις έπεσε η επικήρυξη για να μην πάνε τα λεφτά εκτός κρατικού ταμείου που έχει τόσες ανάγκες , έκανε το …ακατόρθωτο. Τον έπεισε να παραδοθεί, βγάζοντας και αναμνηστική φωτογραφία μαζί του. Ο άνθρωπος δεν παίζεται. Όλοι πλέον θα ψηφίσουν Σαμαρά δαγκωτό.

Οι όμως αποκαλύψεις για τις άδειες του Χριστόδουλου Ξηρού, αλλά και την ειδική μεταχείριση που είχε στη φυλακή, οδήγησαν στην απομάκρυνση της Μαρίας Στέφη από τη θέση της διευθύντριας στον Κορυδαλλό και τη μετάθεσή της σε άλλο σωφρονιστικό ίδρυμα, μέχρι να ολοκληρωθεί η Ένορκη Διοικητική Έρευνα που έχει διαταχθεί και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη.

Για Δικαιολογία λένε  οι χθεσινές δηλώσεις - βόμβα του …γνωστού αρχιφύλακα του Κορυδαλλού, Αραβαντινού, ο οποίος αποκάλυψε ότι η διεύθυνση γνώριζε για τη διαφορετική μεταχείριση, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι "η διεύθυνση των φυλακών γνώριζε το ειδικό καθεστώς για τον Χριστόδουλο Ξηρό. Υπήρχε ένα άλλο καθεστώς που εξυπηρετούσε επί της διοίκησης" σχετικά με την "ελευθερία κινήσεων" που είχε εντός φυλακής, ήταν το κερασάκι στην τούρτα.  
Με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου, στη θέση της Μαρίας Στέφη τοποθετήθηκε η μέχρι πρότινος διευθύντρια των φυλακών στον Ελαιώνα, Χαρά Κουτσομιχάλη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πάλι λογοκρισία έκανες .Δεν έγραψες για τους επευφημισμούς του αλλάζοντoς συγκεντρωμένου πλήθους.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...