Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Και το …Νταβος έχει τις ….πουτάνες του.





Στο Νταβός βρίσκεται αυτές τις μέρες η 24χρονη Μόνικα, η «συνοδός πολυτελείας» που ειδικεύεται στο να «χαλαρώνει» ισχυρούς άνδρες από όλο τον κόσμο. Η Μόνικα κατάγεται από την Ιταλία και τώρα έχει μεταβεί στο Νταβός για να ασκήσει το επάγγελμά της, λόγω του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που πραγματοποιείται εκεί.
«Λατρεύω τη δουλειά μου. Κερδίζω 700 ευρώ για κάθε ραντεβού», σχολίασε η 24χρονη κοπέλα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ελβετικό δίκτυο Blick.
Μάλιστα, η Μόνικα περιέγραψε μια τυπική ημέρα στο Νταβός. Συγκεκριμένα, είπε ότι ο εκάστοτε ισχυρός άνδρας με τον οποίο έχει ραντεβού νοικιάζει το δωμάτιο σε πολυτελές ξενοδοχείο και με 700 ευρώ, αυτή είναι δική του για μία με δύο ώρες.
Η Μόνικα εργάζεται για την εταιρεία συνοδών πολυτελείας Mostindien-escort και κατά μέσο όρο κλείνει τέσσερα με πέντε ραντεβού την ημέρα. Η ίδια αναφέρθηκε και σε μία περίπτωση κάποιου από τους ισχυρούς, που περπάτησε μαζί της κάτω από τα αστέρια, έπαιξε μαζί της χιονοπόλεμο, ενώ της μίλησε και για τέχνη, χωρίς ….να επιδιώξει σεξουαλική επαφή εκείνη την στιγμή .
«Γνωρίζω ότι πολλοί δεν το καταλαβαίνουν, αλλά εγώ αγαπάω τη δουλειά μου. Με κάνει να έχω εξουσία πάνω στους άνδρες», δήλωσε η 24χρονη και αποκάλυψε τις επιθυμίες αυτών των ανδρών: «Δεν έχουν σεξουαλικές διαστροφές, δεν είναι σαδομαζοχιστές. Είναι παραδοσιακοί και πολύ σπάνια κάνουν χρήση ναρκωτικών» ενώ συμπλήρωσε ότι «θέλουν να ζήσουν τις φαντασιώσεις τους μαζί μου. Ξέρουν ότι δεν τους κρίνω. Αυτοί οι άνδρες αναζητούν κάποιον με τον οποίο μπορούν να μιλήσουν. Μία φίλη».




Και…..Ελληνίδα δημοσιογράφος του Πολιτικού ρεπορτάζ κόβει ανάσες με τις... πόζες της! [photos]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...