Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Πάτε καλά; Yπάρχει δημοσιογράφος πρωτοκλασάτος που… ΔΕΝ τα έχει αρπάξει;



Σήμερα, λοιπόν, με το απόλυτα τεκμηριωμένο ρεπορτάζ του σπάει ένα κομμάτι της  ομερτά που υπήρχε διαχρονικά στο δημοσιογραφικό σινάφι.

Αναφέρει ονόματα και στοιχεία για δυο πασίγνωστους δημοσιογράφους, οι οποίοι πήραν τεράστια δάνεια, μιλάμε για εκατοντάδες εκατομμύρια, χωρίς εγγυήσεις, δεν πλήρωσαν τις δόσεις τους και τελικά τα αποπλήρωσε ο τραπεζίτης Ρέστης. (Άλλη ιστορία κι αυτός).

Το ότι ανέκαθεν υπήρχε αμαρτωλή σχέση μεταξύ δημοσιογράφων, ΜΜΕ και τραπεζιτών είναι γνωστό. Για πρώτη φορά όμως παρουσιάζονται αποδεικτικά στοιχεία γ’ αυτή την σχέση.

Απ’ το πρωί που κυκλοφόρησε το Hoc Doc περιμέναμε κάποιες αντιδράσεις από τους Γιώργο Οικονομέα και Αντώνη Δελατόλα για τα όσα δημοσιεύονται σε βάρος τους. Δεν υπήρξε η παραμικρή .

Ο ένας εμπλέκεται και στο σκάνδαλο της συμμορίας Κυριακίδη που όλως τυχαίως τον έχουν λησμονήσει οι αρχές, το πολιτικό σύστημα και η …κυριούλα του δικαστικού ρεπορτάζ (γιατί άραγε).

Ο άλλος, είναι το απαραίτητο Lead του “χρεοκοπημένου” Κωστόπουλου, που το Mega …συνεχίζει να βάζει κάθε πρωί στα σπίτια των Ελλήνων πολιτών. Προφανώς για να έχει μετά την δικαιολογία των “διεφθαρμένων Ελλήνων”, αφού τα πρότυπα που προβάλλει, τέτοιους δημιουργούν.

Η έρευνα του Hot Doc είναι εξαιρετική, γροθιά στο μαχαίρι. Πάρτε οπωσδήποτε το τεύχος για να δείτε το σκοτεινό παρασκήνιο που είναι ακόμα πιο αποκαλυπτικό ακόμα και από τα ίδια τα ονόματα.

Η τσίπα έχει χαθεί από τον εσμό των ελληνόφωνων “βαρόνων” της ενημέρωσης. Όχι, δεν θα τους αποκαλέσουμε “μαφία”. Η μαφία είχε μια κάποια τσίπα…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...