Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Πουτάνες πάνε και ..έρχονται στα Ηλύσια . Ξεπέρασε Και τον ..Ανδρέα



Το «τέλος της κοινή του ζωής με την Βαλερί Τριερβελέρ» ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Φρανσουά Ολάντ στο Γαλλικό Πρακτορείο, δυο εβδομάδας μετά την αποκάλυψη του περιοδικού Closer για τη σχέση του Γάλλου προέδρου με την 41χρονη ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ.

Διευκρινίζοντας ότι μιλά επί προσωπικού και όχι με την ιδιότητα του αρχηγού του γαλλικού κράτους, διότι το θέμα αφορά την «προσωπική (του) ζωή» και όχι το θεσμικό του ρόλο, ο Ολάντ είπε: «κάνω γνωστό ότι έθεσα τέλος στην κοινή ζωή που μοιραζόμουν με τη Βαλερί Τριερβελέρ».

Ο πρόεδρος της Γαλλίας είχε δεσμευτεί να ανακοινώσει τι θα κάνει στην προσωπική του ζωή πριν φύγει για το ταξίδι του στις ΗΠΑ, στις 11 Φεβρουαρίου.

Και το έκανε. Έτσι, μετά από δυο εβδομάδες παρασκηνίου και δημοσιευμάτων, ο Γάλλος πρόεδρος είναι ξανά... ελεύθερο πουλί να ζήσει τον έρωτά του με τη νέα του αγαπημένη.

Αλλά δύσκολα θα της δώσει... γραφείο (όπως είχε κάνει με την Τριερβελέρ) στα Ηλύσια Πεδία. Αυτό το πλήρωσε (και μάλιστα ακριβά αφού λέγεται πως η Τριερβελέρ τα έσπασε όλα στο Elysee όταν έμαθε για τη σχέση του με τη Γκαγιέ) και δε θα το ξανακάνει. Το είδε πει σε στενούς του συνεργάτες άλλωστε: δε θα υπάρξει ξανά Πρώτη Κυρία στη Γαλλία. Όσο τουλάχιστον είναι εκείνος πρόεδρος τουλάχιστον!

Όσο για εκείνη, την Βαλερί Τριερβελέρ δηλαδή; Ετοιμάζει βαλίτσες για την Ινδία. Το ταξίδι που είχε προγραμματίσει θα γίνει αλλά δε θα ταξιδεύσει με την ιδιότητα της πρώτης Κυρίας αλλά ως εκπρόσωπος μη κυβερνητικής οργάνωσης.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τον Σιλβιο παντως δε του ξηγηθηκε καλα ο Ολαν .Επρεπε να τον καλεσει ως ο πρωτος διδαξας.

Ανώνυμος είπε...

για παρτούζα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...