Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Γιατί δεν αδελφοποίησες ρε παλιοκαριόλη την ..Δραπετσώνα; Την Θράκη θέλετε πρώτα.




Ο Κοινοβουλευτικός Υφυπουργός Αναπτυξιακής Συνεργασίας της Γερμανίας και εντεταλμένος της Καγκελαρίου Merkel για την ανάπτυξη των ελληνογερμανικών σχέσεων, Joachim Fuchtel που χρειάζεται νέα …Νυρεμβέργη , επισκέφθηκε την Κομοτηνή συνοδευόμενος από πέντε βουλευτές των χριστιανοδημοκρατών και της γερμανικής αριστεράς καθώς και το Δήμαρχο της πόλης Erlangen, Dr. Siegfried Balleis.

Ο στόχος της επίσκεψης ήταν να προετοιμαστεί η αδελφοποίηση –προσάρτηση του Δήμου Κομοτηνής με το Δήμο Erlangen, των Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων και των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων των δύο πόλεων.

Η εξέλιξη αυτή υλοποιεί μια παλιά συμφωνία που έγινε μεταξύ του Υπουργού Εσωτερικών της Βαυαρίας, κ. Joachim Herrmann και του γερμανόδουλου τέως Υπουργού Εσωτερικών της Ελλάδας, κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, την οποία είχαν επικυρώσει κατά την επίσημη συνάντησή τους ο Βαυαρός Πρωθυπουργός, κ. Horst Seehofer με ποιόν αλλον; με τον ΔΗΘΕΝ Έλληνα Πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά.

Μέσα από αυτή την αδελφοποίηση, όπως τόνισαν τόσο ο βουλευτής Ροδόπης όσο και ο Fuchtel, επιδιώκεται όχι μόνο η ανταλλαγή τεχνογνωσίας μεταξύ των δύο Δήμων, αλλά κύρια, η ουσιαστική συνεργασία μεταξύ των επιχειρήσεων και των Πανεπιστημίων των δύο πόλεων.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΙΧΝΟΣ...

Ο σεισμολόγος Ακης Τσελέντης διέψευσε επίσης και τις επίσημες μετρήσεις της έντασης λέγοντας ότι «Ήταν 6,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ...

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ... 6,6 ΡΙΧΤΕΡ...

http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BE%CE%AD%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B5-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-6-%CF%81%CE%AF%CF%87%CF%84%CE%B5%CF%81-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-1%CE%B7-%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...