Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Το…..η μαλακία σπάει κόκκαλα είναι… πολύ λίγο, για το ….Μπουμπούκο



Πρέπει να βρούμε νέες λέξεις για να εκφράσουμε το …εγκεφαλικό …ρεκόρ της ηλιθιότητας του.

Αν ζητάς να καταθέσει Εβραίος που εμπλέκεται στην λίστα Λαγκάρντ είσαι ... αντισημίτης! Αυτή είναι η λογική του υπουργού Υγείας Α.Γεωργιάδη βάσει των κατηγοριών που εξαπέλυσε κατά της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλουτην οποία χαρακτήρισε «Καρυπίδη της Βουλής» επειδή επιμένει να καταθέσει στην Βουλή ο εμπλεκόμενος στην λίστα Λαγκάρντ εβραϊκής καταγωγής Σάμπι Μιωνή.
Είναι σαφές ότι  Α.Γεωργιάδης προσπαθεί να εξευμενίσει τους Εβραίους που τον θεωρούν "αντισημίτη", μαζί με τον έτερο προερχόμενο από το ΛΑΟΣ Μ. Βορίδη (θυμηθείτε το σφοδρό άρθρο εναντίον τους σε ισραηλινή εφημερίδα κατά την διάρκεια της επίσκεψης Σαμαρά στο Ισραήλ).
Επειδή λοιπόν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε να καταθέσει ο εμπλεκόμενος trader Σάμπι Μιωνή ο οποίος φέρεται να διαχειριζόταν λεφτά της Μαργαρίτας Παπανδρέου, έλαβε την απάντηση από τον Α.Γεωργιάδη: «Είστε ο Καρυπίδης της Βουλής με τον αντισημιτισμό που έχετε κατά του Σάμπι Μιωνή»!
Η ατάκα αυτή εξόργισε την Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία φώναζε από το έδρανο να της δοθεί ο λόγος.
Πρόεδρος ήταν εκείνη τη στιγμή ο κ. Μαρκογιαννάκης ο οποίος αρνήθηκε να της δώσει το λόγο και πρόσθεσε «Δεν είναι ντροπή να σας λένε Καρυπίδη».





2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΩΝΗ !! www.salta k gam.gr

Ανώνυμος είπε...

Ο Άδωνις από πρώην Δωδεκαθεϊστής είναι σήμερα Μασόνος και Σιωνιστής.Γνήσιος Νεοταξίτης που για το τομάρι του ξεπουλάει το έθνος μας.Είναι για πολύ ξύλο...Αυτόν δεν θα τον κρεμάσουμε, αλλά θα του ξεσκίσουμε τις σάρκες αργά και βασανιστικά και κατόπιν θα τον ταϊσουμε στα σκυλιά!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...